in

Rođeni brat Rade Manojlović me je dobro počupao!

Da sličnost sa nekom koleginicom može da bude ite kako minus, najbolje može da potvrdi pevačica Katarina Marković Kety, koja je zbog sličnosti sa Radom Manojlović za malo izvukla deblji kraj.

Naime, Kety se takmičila na Zvezdama Granda, gde se srela sa Nenadom Manojlovićem, bratom popularne Rade Manojlović, koji ju je doslovce dobro počupao za kosu, misleći od pozadi da je Rada.

Katarina Markovic Kety

Rada Manojlovic

„Nenad mi je prišao s’leđa i dobro me povukao za kosu, pri čemu sam pomislila da me neko od „ljute konkurencije“ napao-kaže kroz smeh Kety.Istina je da je Nenad pomislio od mene da je Rada, pa se hteo našaliti sa njom.U trenutku kada je shvatio da nije Rada, Nenad je prebledeo i počeo mi se izvinjavati, objašnjavajući da me je pomešao sa njom.Naravno da mu to nisam zamerila i da smo se svi slatko nasmejali, iako me je, moram da priznam, glava malo bolela od čupanja“-priznaje Kety.

Nenad Manojlovic

Iako lično ne misli da ne liči baš toliko na Radu, Kety vrlo često mešaju sa popularnom pevačicom i dele joj komplimente, što njoj u principu ne smeta, ali bi ipak volela da ta poređenja prestanu, jer kako kaže, ne želi da bude ničija kopija.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horoskop za četvrtak 24.jul!

Nemanja Staletović:”Ako nastavim ovako, selim se u Bosnu”!