in

UNU GRUJIĆ MUVAO MINISTAR: Vanja mi je slao slike izvajanog tela!

Plesačica Una Grujić, bivša učesnica rijalitija “Hotel Maldivi”, nakon izlaska iz kuće otkriva da je sa sadašnjim ministrom sporta Vanjom Udovičićem imala vrlo zanimljivu konverzaciju. Naime, kako je Una ispričala, sportista je muvao na vrlo originalan način tako što joj je slao fotografije svog izvajanog tela i mišića.

“On je nekoliko puta pokušao da dođe do mene, tačnije, zvao me je nekoliko puta da se vidimo u gradu i popijemo piće. Onda mi je slao fotografije sa bazena na Banjici i iz teretane kako vežba. Putevi su nam se dosta puta ukrstili, odnosno, viđali smo se na tematskim partijima na kojima sam radila. Često je znao da mi pošalje poruku, ali sam uvek pokušavala da mu stavim do znanja da sam u vezi i da sa njim stvarno ništa ne želim da imam”, objašnjava Una koliko je Vanja bio uporan i koliko je prolio znoja.

Una Grujic i Vanja Udovicic

Kako bismo proverili ove navode, kontakirali smo sa Vanjinom PR službom, ali nije bilo komentara.

S druge strane, Una napominje da ne želi da njen dečko bude javna ličnost.

“Trenutno sam u vezi i osoba sa kojom sam ne voli da se eksponira u javnosti i na svaki mogući način pokušavam da je sakrijem jer je to moja privatna stvar. Ne bih volela da moj muškarac bude estradna ili politička figura, priča Una, koja nakon izlaska iz rijalitija planira da nastavi da se bavi modernim plesom u čaši, po kojem je poznata.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Nemanja Staletović:”Ako nastavim ovako, selim se u Bosnu”!

(VIDEO + FOTO) Rad, red i disciplina: Ovako izgleda pevačev jedan dan!