in

Neka čeka zatvor: Kristijan zbog Farme odlaže robiju!

Nova sezona “Farme“, koja počinje da se emituje od septembra, dobiće interesantnog učesnika, Kristijana Golubovića, koji se nada da će uspeti da odloži robiju zbog učešća u rijalitiju.

– Ulazim na “Farmu”, robija neka čeka. Nadam se da će mi sud izaći u susret i odložiti kaznu bar do kraja godine da bih uzeo pare u tom rijalitiju. Pa i drugim ljudima odlažu zbog poslovnih obaveza, pa mogu i meni – rekao je Kristijan i dodao da mu je supruga bolesna pa ne može da radi, zbog toga on izdržava nju i ćerku, a rijaliti će mu pomoći da ih obezbedi novčano dok je u zatvoru.

Spekulisalo se da će Golubović dobiti 10.000 evra za mesec dana provedenih na “Farmi”.

– Ponudili su mi dobru cifru, ali ne smem da pričam o konkretnoj sumi zbog ugovora. Rado sam prihvatio poziv Pinka, jer ću zaraditi super pare – kaže Kristijan, kome rad na selu neće biti problem, jer je kao mali čuvao ovce.

Goluboviću neće teško pasti ni zatvoren prostor, jer je godinama živeo u zatvorskoj ćeliji od četiri metra kvadrat, pa planira da se bori do kraja i očekuje pobedu.

– Naravno! Boriću se do kraja. Već sam spremio taktiku! Mislim da imam najveće šanse za pobedu. Ako svi ljudi koji me prate na društvenim mrežama pošalju po jednu poruku ja ću ostati do kraja – istakao je Kristijan, siguran u svoju popularnost.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Koristi slavu iz Parova: Vita Tarot okružen lepoticama u kafani!

Ko je pevač pod maskom? (FOTO I VIDEO)