in

Peti festival zabavne muzike “Fezam” krajem avgusta u Šapcu!

U Šapcu će po peti put 28. avgusta na gradskom Trgu biti održan festival zabavne muzike “Fezam Bex”, koji okupi muzičke stvaraoce sa pop i rok scene.

Za razliku od prethodnih godina, ovoga puta neće biti takmičarrske večeri, već samo revijalni program na kojem će biti uručene nagrade pop pevaču i pevačici, grupi, ali i debitantima. Tradicionalno, festival dodeljuje nagradu “Darko Radovanović”.

– Razmišljali smo kome ove godine da uručimo plaketu koja od početka festivala nosi ime Darka Radovanovića i izbor je pao na Pavla Dejanića, drugoplasiranog takmičara Pinkovih zvezda. Pavle je poštovalac lika i dela tragično nastradalog pevača, a produkcija festivala se trudi da njegove pesme i dalje žive. Prošle godine priznanje smo uručili Ivani Selakov, a dodeljeno je i Bojanu Bjeliću, kao i njegovoj porodici – kaže Novica Kojić, organizator festivala.

“Fezam Bex” i ove godine će biti distribuiran na 53 televizije u Srbiji i BIH, tako da će gledaoci imati priliku da vide dešavanja iz Šapca, grada muzike.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Koristi slavu iz Parova: Vita Tarot okružen lepoticama u kafani!

Ko je pevač pod maskom? (FOTO I VIDEO)