in

SVE JE SKRŠIO:Nemanja Staletović dobija nagradu za najslušaniju pesmu u BiH!

Kada je pre par meseci snimio pesmu „Kršim, lomim“, Nemanja Staletović nije mogao ni pretpostaviti kakav hit je snimio.Pesma je iz dana u dan postajala sve slušanija, zbog čega je i on imao sve više posla, a ovih dana mu je stigao i poziv za nagradu, pa će tako sledeće nedelje na proslavi radija „Studio D“, Nemanja primiti nagradu za najslušaniju pesmu u Bosni i Hercegovini.

Pesmu su raditi provereni autori Jovan Peurača i Marko Đurašević Mahoni, koji su u poslednje dve godine medju najtraženijim autorima u regionu.

„Svi su mi pričali da će pesma biti hit i svi su bili složni oko toga, čak dok pesmu nisam objavio, nego im puštao da čujem njihovo mišljenje.Međutim, bez obzira na te priče, nisam se ni nadao da će pesma postati ovakav hit.Kada dobijete priznanje da je to najslušanija pesma u BiH u poslednjih godinu dana, onda nema tog pevača koji ne bi osetio sreću i radost zbog toga“-rekao nam je Nemanja.

Međutim, ono čega Nemanja, usred radosti zbog nagrade, još nije svestan je činjenica da je tek sad dobio zadatak koji nije ni malo lak, a to je da sledećem pesmom mora oboriti rekord slušanosti pesme za koju ove godine dobija nagradu.

Mi Vas ovom prilikom još jednom potsećamo na spot koji je snimljen za ovu pesmu u Zagrebu i Dubaiju.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Katarina Kety Marković u “Trenutku istine”! (VIDEO)

THE BEATSHAKERS NA ŽURKI ZAGREVANJA FOAM FESTA!