in

NEPRIJATNOST NA AERODROMU: Staniji carinici oduzeli 2.000 dolara!

Američki carinici oduzeli su starleti Staniji Dobrojević 2.000 dolara na aorodromu u Majamiju jer je za toliko premašila dozvoljenih 10.000 dolara koliko putnici mogu poneti sa sobom, objavili su mediji.

“Nimalo nije prijatno kada se ovako nešto desi. Pre leta iz Majamija do Pariza, carinici su mi zbog prevelike količine novca oduzeli 2.000 dolara koje premašuju zakonsku normu. Kada su me pitali koliko novca imam da prijavim,
ja sam rekla da imam 12.000 dolara, na šta su mi oni rekli da odmah moraju da mi oduzmu sumu koja premašuje dozvoljenih 10.000 i da zbog toga moraju detaljno da me pretresu”, rekla je Stanija.

Atraktivna starleta je dodala da joj je zbog toga bilo vrlo neprijatno pošto su ljudi na aerodromu na nju gledali kao da je kriminalac.

“Umrla sam od blama kada me je carinik izvukao iz gomile i zamolio da se pomerim sa strane i rekao da moram da uđem u sobu kako bi izvršili detaljan pretres. Otišla sam sa njim u sobu, a onda su prišla dva carinika, koji su me bukvalno ispipali od glave do pete kako bi se uverili da li nemam nešto nedozvoljeno. Pretresili su mi tri kofera kako bi videli da li u njima imam nešto sumnjivo. Naravno, ništa nisu našli, te su me ubrzo pustili. Tako da sam zbog tog problema morala da pomerim let, jer inače bih tek sutradan stigla u Srbiju”, ispričala je Stanija za medije.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

BIĆE LUDILA: Goga Sekulić uzela 20.000 evra da napravi haos na Farmi!

ŠABAN ŠAULIĆ O CUCI: Gledao sam Ivonu kao ćerku, ali se stvar otela kontroli!