in

SAGA SE NASTAVLJA Sonja: Vidi se da se Aca kaje, možda se pomirimo i nastavimo gde smo stali!

Nakon ispovesti Ace Lukasa da mu je rastanak od, oš uvek zakonite supruge, Sonje Vuksanović teško pao, ona razmišlja o pomirenju.

Iako je otputovala u Nemačku kod roditelja istog dana kada je njen suprug podneo zahtev za razvod braka, Sonja se ne odvaja od mobilnog telefona preko kog je na vezi sa bliskim ljudima koji joj govore da će se Aca smiriti, pokajati i zatražiti pomirenje. Prijatelji je savetuju da bi trebalo prihvatiti njegovo pokajanje.

Kada je videla kako se on poneo nakon što je u javnosti odjeknula vest o njihovom razlazu i da je, za razliku od njenog prvog supruga Željka Šašića, krajnje zaštitnički nastrojen prema njoj i deci, rešila je da mu pruži još jednu šansu ukoliko je on zatraži.

“Koliko mi je bilo teško kada je napustio naš zajednički stan, toliko mi je teško palo i što je otvorio dušu za medije. Aca nije tip koji voli da se pravda, ne znam šta ga je nateralo da on priča bilo kome o privatnosti. To nije on. Kad sam videla kako opisuje svoje stanje, da se oseća tužno i prazno, ponovo sam sela i razmislila. Možda ga je ovih par dana od kada nismo skupa i navelo da razmisli malo bolje o svemu jer dok sam mu japričala ništa nije preduzimao”, rekla Sonja porodičnoj prijateljici za “Naše novine” a onda i otkrila šta joj najteže pada:

“Najteže mi pada što me Viktorija stalno pita: “A kad će tata da dođe?”. Još uvek joj nisam objasnila da tata više ne živi sa nama i uopšte ne mogu da pronađem reči kako detetu to da pojasnim, a da razume. Znam da je i njemu i meni ovo teško palo, ali se plašim da ne postane depresivan jer je njemu dom bio utočište od svega. Nisam mogla da razumem da se kreće u nekom krugu ljudi nezavisno od posla i da se kocka. Sad kad malo bolje razmislim, posle sve ove frke mislim on može i da promeni loše strane i da nastavimo gde smo stali. Vidi se da se mnog kaje.”

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

BIĆE LUDILA: Goga Sekulić uzela 20.000 evra da napravi haos na Farmi!

ŠABAN ŠAULIĆ O CUCI: Gledao sam Ivonu kao ćerku, ali se stvar otela kontroli!