in

Rođendan radija “Studio D” – Uz punoljetstvo zamalo i svadba!

Brojne estradne ličnosti uveličale su rođendansko slavlje radija Studio D a među njima je bila i mlada i perspektiva Ana Barešić.

Ana je inače dio projekta “Kafanski fakultet” koji je i nagrađen ove godine, od strane slušalaca i uredništva radija a ona je otpjevala naslovnu numeru projekta.

Interesantno je da je njenu verziju pjesme “Kafanski fakultet” publika širom regiona za vrlo kratko vrijeme prihvatila te se mnogima njena verzija mnogo više sviđa nego ona koju je otpjevao popularni Boban Rajović.

Ana je posebno tražena u Crnoj Gori a u srijeduje oduševila i srebreničku publiku pa ne sumnjamo da ćemo je u budućnostičešće viđati na našim prostorima.
Na dodjeli nagrada radija Studio D Ana je otpjevala “Kafanski fakultet” a onda je raspametila prisutne pjesmama “Bijela ciganka” a nastup je završila hitom Dragane Mirković “Sto ću čuda učiniti” koju je otpjevala besprijekorno.

Međutim, ono što je nju posebno iznenadilo jeste upornost jednog fana koji se nije odvajao od ne i koji joj je sve vrijeme dijelio komplimente, izjavljivao ljubav da bi je na kraju i zaprosio.

Ana Baresic

“Pa, kad već slavimo tri rođendana neka bude i svadba, sve o jednom trošku” šalili su se domaćini na šta se mlada nada BR:Enter Musica samo zagonetno smješkala.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PEVAČICA PROSLAVILA 30. ROĐENDAN: Rada Manojlović dobila mikrofon od 2.000 evra!

Foam Fest: Skraćen program i najveća dnevna žurka!