in

ŠABAN ŠAULIĆ O CUCI: Gledao sam Ivonu kao ćerku, ali se stvar otela kontroli!

Popularni pevač Šaban Šaulić kaže da njegovu navodnu ljubavnicu Ivonu Negovanović Cucu gleda kao na ćerku.

– Gledao sam Ivonu kao ćerku, ali se stvar otela kontroli. Nismo više u kontaktu, a nikad nismo ni bili zajedno . Nisam sa njom imao ljubavnu avanturu – rekao je Šaulić za medije i tako demantovao priču o navodnoj ljubavnoj avanturi sa Cucom.

Cuca 1

Pojedini mediji objavili su fotografije prethodnih dana na kojima je Cuca u Šaulićevoj vikendici u Krčedinu.

– Iz novina sam saznao da je Cuca bila kod mene u Krčedinu. Ja nisam bio tamo, a njoj je verovatno nešto trebalo,možda je imala neki problem. Moj prijatelj,koji je bio u kući,rekao joj je da ide ona ga je poslušala i otišla – kazao je pevač i na pitanje da je viđen sa Cucom tržnom centru u Inđiji i kako se ljubi sa njom na Slaviji odgovorio da je to puka slučajnost.

– U tržnom centru je bilo neko sniženje i pitala me je da idemo, a na Slaviji mi je prišla da mi se zahvali što sam joj pomogao da donese jednu odluku. Ponudili su joj neku baladu. Rekao sam joj da to nije za nju jer je mlada i vrcava i da joj takva pesma treba.Ona mi se zahvalila i poljubila me u obraz – kazao je Šaulić za medije.

On je istakao da nije istina da se poljubio u usta sa njom i da je na fotografijama tako ispalo zbog ugla iz kojeg je snimano rekavši da nije budala da se ljubi sa njom javno .

– Da smo zajedno valjda bih to krio – kazao je on.

Kako je reagovala njegova porodica na tu celu priču on je istakao da njegova porodica nije trebalo to da uzima k srcu i da njegova supruga nije patila zbog celokupne situacije.

– Ona je normalna,razumna i pametna žena. Znala je da je 97 odsto stvari neistinito. Tri odsto je bilo tačno a to je da sam Cuci poslovno pomagao – kazao je on.

Šaulić je komentarisao i Cucinu izjavu da je njegova supruga Goca zapravo nije njegova supruga već menadžer koji mu uzima pare.

On je istakao da je istina da Goca zakazuje njegove nastupe i da Cuca zapravo ništa nije uvredljivo rekla.

– Verovatno je bila nečim izrevoltirana kada je to rekla. Ali tvrdnje da mi Goca uzima pare su gluposti. Pa ko je rodio moju decu ako nije Goca – kazao je on i istakao da nije ljut na Cucu.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PEVAČICA PROSLAVILA 30. ROĐENDAN: Rada Manojlović dobila mikrofon od 2.000 evra!

Foam Fest: Skraćen program i najveća dnevna žurka!