in

Uspešno završen peti festival zabavne muzike “Fezam”!

Pred nekoliko hiljada posetilaca u Šapcu je završen je peti Fezam Bex festival. Muzička manifestacija je održana paralelno sa “Večeri kupovine i dobre zabave” gde su maloprodajni objekti nudili popuste od 10-70 %, te su pored šopinga, Šapčani uživali u bogatom programu.

Priznanja, kao uspomenu na ovaj grad i festival dobili su Davor Jovanović – pop pevač, Daria Stanojević – pop pevačica, Charter bend – pop grupa, Dunja Flash – pop plesna grupa, Quadro bend – pop hit, ali i otkrića Kety Marković i Pajtosi. Kada se na sceni pojavio Pavle Dejanić, kome je uručena nagrada “Darko Radovanović” nastao je delirijum u publici. Pre nego što je zapevao Pavle je pogledao u nebo i rekao:

“Darko brate, nikada nećeš biti zaboravljen. Ovu nagradu posvećujem tvojoj porodici i ćerki Lari.Hvala ti kralju na podršci koju si mi pružio dok sam bio samo “čupavi” lokalni pevač”-rekao je Pavle.

Podršku vicešampionu “Pinkovih zvezda” pružili su finalisti ovog takmičenja Maja Milošević i Nemanja Maksimović.

Prililku da podrže Fezam Bex imali su šabački muzičari Nana bend, koji su pre dve godine na ovom festivalu osvojili treće mesto i Alternativ bend, koji za sledeće leto najavljuje učešće sa prvim singlom.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Foam Fest: Skraćen program i najveća dnevna žurka!

Džaja iz Amadeusa za svoj rodjendan delio poklone!