in

O ovome samoprozvana “pevačica” Nataša Maza laže, kako bi dobila malo medijske pažnje!

Vest koja je potresla javnost poslednjih par dana je priča da se pevačici Nataši Mazi udvarao učesnik „Farme“ Lepomir Bakić.Kako svaka priča ima dve strane, PR tim Lepomira Bakića, obzirom da se on trenutno nalazi na „Farmi“ i ne može davati izjave, je reagovao na ovu priču, za koju tvrde da je nameštena.

lepomir-bakic-4-670x997

Njihovo obaveštenje Vam prenosimo u celosti, a verujemo da će i Lepomir, kada izađe sa „Farme“ o ovom „događaju“ imati što šta da kaže:

Nataša Maza samozvana “pevačica“,koja je u medijima do sada vodila rat sa svim trenutno aktuelnim VIPovcima, svoje mesto na estradnom nebu ne gradi pomoću pevanja i promocije svojih pesama, nego po pljuvanju ljudi zarad svog ličnog marketinga.U razgovoru sa brojnim novinarima tabloida, imamo izoštrenu sliku osobe koja je molila da se njeno ime nadje u novinama, te je za te usluge vrlo često nudila i novac.

Priča se odnosi na prozivke naših popularnih pevačica uz izjavu da je 90% estrade pod velom prostitucije, nakon toga udarila je i na Ružicu Veljković, inače učesnicu rialiti programa “Parovi”.
Uvredama je postigla nešto malo u ovom marketinškom delu njene karijere i to sama, jer kako je izjavila za PR-a nema novca.

Kamen spoticanja prve transeksualne „pevačice“ bio je PR tim našeg najpoznatijeg fitnes trenera i prvaka sveta u bodibildingu Lepomira Bakića, kada je izjavom da je maltretirao porukama i ponudom za seks, pokušala da ubere još malo cveća iz estradne bašte. Nakon objave teksta sa lažnim prepiskama žustro je reagovao i PR tim Lepomira Bakića.

Shvatamo mi i nju, jer kada osoba ima prihički poremećaj da bude slavna i ne obazire se na to koga gazi, da li mrava ili slona, mi dolazimo u iskušenje da joj zapalimo sveću za sreću i zdravlje.Jednostavno sažaljevamo činjenicu da nekoga ukopavaš, a on nemoćan, jer trenutno ne može lično da daje izjave.U ovom slučaju naišla je na začkoljicu, ispitali smo i saznali činjenice koje na sudu mogu da otvore i neke nove teme, njenog „posla“ u slobodno vreme.

Kroz tekst ne samo da je uvredila jednog šampiona, ne bi joj on ni dao na značaju, nego je uvredila celu transrodnu zajednicu tako što ih je nazvala kompletno: „Osobama koje rade za pare“. – izjavio je Pr tim Lepomira Bakića.

U toku jučerašnjeg dana zvanično obaveštenje za javnost PR tima Lepomira Bakića, prenela je i njegova oficialna stranica:

“U cilju borbe za slavom, neshvacena od okoline, kako zbog izgleda tako i zbog seksualnog statusa, Natasa Maza koja sebe naziva “pevačicom”, iznela je niz neistina na adresu Lepomira Bakica.Prepisku koju je poslala svim medijima videla je kao dobar prolaz u svet show bizz-a na cijem je nebu godinama htela da zasija (cak i dok je u gacama umesto “Maze” imala “Lunju”).Videvsi to kao dobar “zalogaj” Lunja je napravila profil sa slikom Lepomira Bakića i sama sebi slala prepisku da bi na kraju slikala i poslala medijima. Razlog ovog dela poznat je svima koji ovu osobu poznaju. Lepomir Bakic je pre ulaska na Farmu deaktivirao profil (prepiska koja je “upucena” “pevacici” stigla je preko mesindžera gde je upisano LEPOMIR BAKIC…) a pravi naziv njegovog fb profila je LEPOMIR BAKIC PRIVATNI PROFIL. Obzirom da se radi o organizovanom pljuvanju na cast i rad gospodina Bakića, ove insinuacije , sada vec gospodja Maza dokazaće na sudu.”

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Džaja iz Amadeusa za svoj rodjendan delio poklone!

OTIŠLI JOJ ŽIVCI: Mira Škorić izbačena iz Parova!