in

Na snimanju spota smo svi bili pijani!

U produkciji Borisa Javorskog grupa ”Eksploziv” snimila je prošle nedelje u Banjaluci spot za pesmu ”Reci mi da znam”.

Spot za novu pesmu “Eksplozivnih momaka”, poznatih po duetu sa Dženanom Lončarevićem “Danas takve se traže”, snimljen je na nekoliko atraktivnih lokacija, delom i na njihovom nastupu u banjalučkom klubu “Drama”.

”Pesma koju radimo je znatno komercijalnija u odnosu na ono što smo radili do sada. Cilj je da se dopadnemo mlađoj, klupskoj publici”, otkrio je Robert.

Snimanje je glat proteklo, a o tome kako im je bilo Robert, kroz osmeh – objašnjava:

”Toliko sam bio ‘pijan’ u spotu da nisam znao ni gde ležem ni gde se budim. Posle svega što smo snimili uvereni smo u to da će spot biti ili ‘bum’ ili ‘down’. Sa Borisom se jako dugo poznajemo i on se ponudio da nam uradi spot. On je sve osmislio, a naše je bilo samo da se pojavimo”.

Drugi deo snimanja i nije protekao glat kako se očekivalo jer su prisutne devojke u klubu „Drama“ nekoliko puta prekinule rad opsedajući Roberta i drugare. Ništa bolji nisu bili ni Banjalučani koji su neretko upadali u kadar i slikali se s pevačicama Ivanom i Sanjom.

„Nadamo se da ćemo češće dolaziti zbog dobre klope, ali pre svega zbog prelepih devojaka“, rekli su nam za kraj, zadovoljni urađenim poslom.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

OTIŠLI JOJ ŽIVCI: Mira Škorić izbačena iz Parova!

ONA ĆE ZAKUVATI SVE: Goga ulazi na Farmu da zavede Kristijana!