in

BAHANALIJE NA FARMI: Zorica Marković se vaćarila sa mlađim farmerom!

Pevačica Zorica Marković (56) nije dugo u rijalitiju „Farma“ izdržala bez muških dodira, pa je novog ukućanina, di-džeja Alija Kinga odvela u krevet čim je kročio na imanje u Lisoviću. Njih dvoje su se u gluvo doba noći pipkali ispod jorgan-planine, a Ali King je Markovićevu sve vreme štipkao za guzu.

Pre nego što je ušao u rijaliti Ali King je ispričao kako poznaje Zoricu Marković odranije, ali nije precizirao u kakvom su bili odnosu. Pošto se pevačica pozdravila sa njim na vratima kuće, pojedini ukućani su prokomentarisali kako su veoma prisni i da im se učinilo da su se poljubili u usta. Ni Zorica ni Ali King nisu ništa dodavali, a to što se dugo nisu videli nadomestili su kasnije u krevetu.

Oko četiri sata posle ponoći njih dvoje su se najpre smejali i šaputali ispod pokrivača, a onda se bacili u akciju. Ali King je pošteno ispipao pevačicu, a ona se uopšte nije bunila, već se po njenim osmesima moglo zaključiti da uživa i da joj ne smeta što je on mlađi od nje.

Dok je di-džej pipkao pevačicu po guzi, ona se smejala, a u jednom trenutku rekla: “Nemoj sad tu, moram da prdnem”.

1a

Jasno je da se Zorica samo šalila, jer je sve vreme imala osmeh na licu. Očigledno je da se Markovićeva i Ali King odlično poznaju, a kojem pravcu će se njihov odnos kretati u rijalitiju, ostaje nam da vidimo.

Inače, poznato je da Zorica voli mlađe momke, pa je tako prošle godine bila u vezi sa 14 godina mlađim muškarcem, prenosi Alo.

“Stefano ima 41 godinu, on je biznismen grčko-srpskog porekla, ima hotel na Halkidikiju i zbog toga živi više tamo nego u Beogradu. Osvojio me je tim grčkim šarmom i manirima, a inače se poznajemo nekoliko godina, pošto smo sarađivali. Ljubav nam se desila brzo, mada je on i ranije pokazivao da mu se dopadam, ali pošto sam bila zauzeta, na to nisam obraćala pažnju”, izjavila je svojevremeno Zorica.

1b

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ONA ĆE ZAKUVATI SVE: Goga ulazi na Farmu da zavede Kristijana!

Nemanja Staletović pokorio Posušje!