in

RADA OSTAVILA MOMIRA: Pevačica raskinula vezu, a razlog će vas šokirati!

Rada Manojlović nedavno je ostavila Momira Gajića jer više nije mogla da održava vezu na daljinu, koja je u poslednje vreme počela da joj stvara velike probleme.

Iako je pevačica nakon dve i po godine predivnog odnosa bila spremna da se uda za sportskog menadžera, oni su se odjednom udaljili i prekinuli kontakt.

“Folkerka je već neko vreme bila nezadovoljna vezom sa Gajićem, ali verovala je da će se stvari preokrenuti u njenu korist i da će pronaći više vremena da budu zajedno. Ona je imala česte svirke po Srbiji, dok je on na Floridi naporno radio i pokušavao da razvije posao i u Turskoj. Zbog obaveza nisu mogli normalno da funkcionišu, pa si se sve ređe čuli telefonom. Iako su trebali da letuju, on je odustao zbog posla, pa je ona otputovala sama sa sestrom. Ne obeležavaju zajedno čak ni važne datume u njihovom životu, a Radi je najviše zasmetalo što je rođendan proslavila bez njega”, ispričao je jedan folkerkin prijatelj.

Manojlovićeva je za medije kratko prokomentarisala da je prebukirana poslom. “Svu energiju uložila sam u novi album, koji mi je trenutno najbitniji”, rekla je Rada.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MAMINA KOPIJA Ena i Ria u istom bikiniju (FOTO)

VESNA RADUSINOVIĆ OTKRILA:”Marić živi na đubrištu”!