in

ODIGRALA IGRU: Anabela uzela 10.000 evra, pa otišla sa Farme!

Pevačica juče napustila rijaliti, baš kao što je naš list pre početka šoua pisao da ona ulazi samo na 15 dana.

Anabela Atijas juče je napustila“Farmu“, čime je potvrđeno pisanje Kurira da pevačica u rijaliti ulazi na samo dve nedelje.

Anabela Atijas 1

Zadruga je ostale farmere o njenom izlasku obavestila putem pisma, u kojem je navela da Anabela mora da ode sa imanja zbog lošeg zdravstvenog stanja. Međutim, naš list je još pre početka „Farme“ pisao da je ona dogovorila boravak na „Farmi“ u trajanju od 15 dana i za to je dobila 10.000 evra.

Anabela Atijas

Anabela Atijas

Iz produkcije tvrde da je Atijasova zaista bolesna i da je morala da ode na kućno lečenje, čega se drži i ona sama:
– Imam upalu pluća i alergiju, koju ni pored terapije koju sam primala nisam mogla da izlečim. Spavala sam na slami, koja je prouzrokovala da mi se stanje pogorša. Žao mi je što sam izašla jer sam želela da igram igru. Imala sam jak spazam i napad, a tamo uslovi nisu za lečenje. Bilo je dana kada smo stvarno bili gladni, a ćutali smo, ja sa svojim stanjem to nisam mogla da izdržim – priča Anabela, dok skenira farmere:
– Vladimir Stanojević je ušao da se pere od nasilja koje je počinio. Na početku je počeo da mi se dodvorava da bi me eliminisao jer me je video kao smetnju. Pljuvao je po mom hlebu, a ja to ne dozvoljavam. Maja je jedini igrač za ovu vrstu šoua, a Tamara je mislila da će me svojim stavovima uvrediti. Samo je izgubila. Kristijan je medo brundo i pravi farmer. Izgledalo je kao da se Jasmina zaista zaljubila u njega. Ružno je da se zaljubiš u oženjenog čoveka. Nije smela to da dozvoli – smatra Atijasova.

Anabela Atijas 3

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Nemanja Staletović pokorio Posušje!

TAMARA SIKĆE: Uzeću Staniji sav honorar od prethodnih Farmi na sudu!