in

VESNA RADUSINOVIĆ OTKRILA:”Marić živi na đubrištu”!

Fotografija spavaće sobe čuvenog novinara Milomira Marića na kojoj se vidi kako su oko kreveta i po podu razbacane gomile knjiga i novina, šokirala je javnost.

Identična situacija je i u ostalim prostorijama Marićevog stana, a delove enterijera na društvenim mrežama podelila je njegova supruga Vesna Radusinović kako bi ga naterala da se urazumi.

Iako je Milomir jedna od retkih javnih ličnosti koja pripada intelektualnoj eliti naše zemlje, ne čudi što mu je čitanje omiljeni hobi, dok su mu knjige očigledno i sastavni deo enterijera.

Milomir Maric 1

Milomir Maric 2

– Ma to je stan koji se renovira, pa nosim knjige u podrum. Ne znam ni što je to Vesna kačila – pokušao je da se izvuče novinar, objašnjavajući da je taj njegov kreativni nered samo trenutna situacija.

Milomir Maric 3

Ipak, Vesna je bila iskrenija, pa nam je otkrila da godinama moli supruga da sredi svoj haos.

– To je Marićev stan, dok je on kod mene podstanar. Neukusno je da vam kažem koliko ima kvadrata, ali verujte da ima mnogo, a knjige su tako razbacane u svakoj prostoriji. To je pet salona sa kuhinjom i kupatilom, čak ih je držao i u džakuziju, ali kada je shvatio da može da mu sje*e knjige, povukao ih je. Imam 20 božanstvenih fotografija za medije kako izgleda živeti sa Milomirom Marićem koje bi bile baš sočne za objavu. Zapretila sam mu odavno da ću javno da obavim kako mu izgleda stan i da apelujem da pomognemo Mariću da se reši knjiga i pameti, jer to u ovo vreme nije popularno – uz osmeh priča književnica koju je ovaj nered očigledno doveo do ivice živaca.

Milomir Maric i Vesna Radusunovic

Balkan Lifestyle/Alo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Nemanja Staletović pokorio Posušje!

TAMARA SIKĆE: Uzeću Staniji sav honorar od prethodnih Farmi na sudu!