in

KRUNIĆKA RONI SUZE: Evo šta joj je Kristijan rekao u lice, a ona je htela nešto drugo!

Jelena je rekla da joj je mnogo krivo što se tako ponašala i da će zamoliti sve Farmere da joj ne daju da okusi više alkohol.

Stanija i Jelena su razgovarale na terasi o žurki i Krunićkinom ponašanju.

Krunićevu je zanimalo šta je Maja Nikolić pričala o njoj posle žurke. Stanija joj je objasnila da ju je Maja ogovarala sve vreme.

“Bio je ok taj šou sa Kristijanom, to đuskanje i sve, bilo je ekstra, ali posle si malo preterala. To je i Maja isto rekla, samo na svoj način, naravno”, rekla je Stanija, dok ju je Jelena gledala u čudu.

Jelena Krunic i Stanija

“Ja se ničega ne sećam, šta sam radila”, začuđeno je pitala Dobrojevićevu, posle čega joj je Stanija objasnila. “U redu što si đuskala provokativno sa njim, ali ono što si ga grizla i ujedala nije bilo kako treba”, smatra Stanija.

Jelena je kasnije rekla da joj je mnogo krivo što se tako ponašala i da će zamoliti sve Farmere da joj ne daju da okusi više alkohol.

Jelena Krunic

“Nisam htela tako da ispadne, stvarno je bilo glupo”, rekla je Jelena u suzama.

Kasnije je otišla da se izvini Kristijanu. Po svemu sudeći, Jelena nije imala razloga za plakanjem, a nije se ni pokajala zbog svog ponašanja, odnosno opšteg “napada” na Kristijana u svim pozama. Ključno je verovatno to što ju je Golubović nazvao bratom, iako je dosad pokazala da želi nešto sasvim drugačije.

“Ma, ti si moj brat, znam ja, popila si. Ti si takva. Da je neko rekao nešto protiv tebe, ja bih mu lupio šamar. Ti si takva, nisi ti ni kurva, ništa”, rekao je Kristijan nakon što mu je Jelena objasnila zašto se tako ponašala.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

USKORO SVADBA Lazar odveo Ejmi kod roditelja!

POGLEDAJTE: Lepa Brena objavila novi spot (VIDEO)