in

Srbija dobila svoj VIP čet na Viberu!

Svi korisnici čuvene aplikacije Viber, ovih dana mogli su da primete da se pojavila nova opcija “Public chats” odnosno javno ćaskanje. Do sada su ovu opciju koristile pojedine medijske kuće i jedan fudbalski tim, a juče je pokrenut i prvi Vip čet pod nazivom PRess Serbia VIP. U razgovor su uključene brojne javne ličnosti čiji se broj iz sata u sat uvećava. Tako se mohu pratiti razgovori najvećih domaćih zvezda iz sveta sporta, muzike, glume, ali i politike i drugih javnih sfera.
Portal PRess Serbia.com, osmislio je način da u jedinstveni javni čet odobren od strane Viber-a, “ubaci” ogroman broj javnih ličnosti, a sve sa ciljem da njihovi razgovori budu interesantni za sve pratrioce ove grupe. Tako se u PRess Serbia VIP četu može pratiti ćaskanje Anabele, Severine Vučković, Seke Aleksić, Nikole Rađena, Nikoline Pišek,Cece, Nataše Bekvalac, Lepe Brene, Veljka Ražnatovića,Pinkovih i Grandovih zvezda ali i mnogih drugih.

Screenshot_2015-09-17-03-33-22

U ovoj grupi poznate face mogu da objavljuju svoje nove fotografije, najave nastupa ali i sve druge zanimljivosti.
Da stvar bude zanimljiva, sve te zvezde i poznate face ovu igru shvatili su preozbiljno pa se u svom stilu trude da predstave svoje trenutke što interesantnije svima koji ovu grupu prate. Svi oni koji prate ovaj čat, poznate vide pod njihovim imenom ili pseudonimom, ali ne mogu videti i broj telefona.

viber 5

Svi oni koji ne vole da im telefon”zvrnda” na svaku pristiglu poruku, mogu pritisnuti opciju”Utišaj javno ćaskanje”!
PRATITE VIP PRess Serbia klikom na fotogtrafiju:

1

Link je: http://chats.viber.com/pressserbiavip

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Velika srećna porodica: Anabela na ručku sa bivšim i sadašnjim suprugom!

E OVO JE SNAGATOR! Miki podigao zajedno Vesnu Rivas i Sašku Karan!