in

IVANA PETERS OTKRILA – Tajna pesme “Oči boje duge”

Pevačica grupe Negativ i bivša članica Tap 011, Ivana Peters, koja je tajno otpevala numeru “Oči boje duge” otkrila nam je šta je tajna te pesme i kako bi je danas izvela.

Pesmu koju znaju i oni rođeni posle te 1995. otpevala je Ivana Peters (tada Pavlović), pevačica grupe Negativ i bivša članica Tap 011. Ivana se nasmejala kada smo je pitali za “Oči boje duge” i rekla da bi je danas otpevala potpuno drugačije.

– Spoj boje glasa, način na koji sam otpevala i teksta, možda je to doveo do toga da sada bude kao neka himna. Sada mi sve to deluje naivno i otpevala bih je u potpuno drugačijem aranžmanu. Ja bih to mnogo promenila sada, posle ovoliko vremena – rekla je Ivana Peters.

ivana negativ

Kako Igor Todorović, tako i njena bivša koleginica iz grupe Goca Tržan, saglasni su u stavu da je Ivana superiorna pevačica i da je šteta to ne peva neku popularniju vrstu muzike.

– Mnogim ljudima je žao, ali ja ne mogu da idem protiv sebe. Mogu da otpevam više muzičkih žanrova, ali se osećam kao riba na suvom. Međutim, kada pevam ono što mi se peva – tu sam kao riba u vodi. Ne mogu da radim ono što mi ne prija. Nikada nisam ni muzički radila tako nešto. Dok mi je prijalo, ja sam to radila. Nikada neću moći da pevam neku vrstu muzike pritiv svoje volje. Neka ljudi žale za tim, ali neka uživaju u drugim stvarima koje pravim – dodala je Ivana i zagonetno nam najavila da “kuva nešto novo”.

Balkan lifestyle/Mondo.rs/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ERA OJDANIĆ UPLAŠEN: Želim da izađem iz Parova jer strahujem za svoj život!

Teško joj pada razdvajanje od oca!