in

(FOTO + VIDEO) Haris Džinović i Saša Matić napravili haos u Oslu!

U organizaciji event tima “Oslo zabave” proteklog vikenda je u pomenutom gradu održan istinski spektakl kakav Oslo ne pamti!

Dve pevačke legende, kraljevi meraka Haris Džinović i Saša Matić održali su zajednički koncert kojim su srušeni svi dosadašnji rekordi posećenosti. Danima unapred karte su bile rasprodate, stolovi rezervisani a publika nestrpljiva da žurka konačno počne.

Haris i Sasa 4

Haris i Sasa 2

Dvorana je bila puna par sati pre nastupa a organizatori su morali, iz sigurnosnih razloga zatvoriti ulaz mnogo ranije nego inače. Kada se konačno ovaj fantastični dvojac pojavio na sceni, nastao je opšti haos.

Dvoranom su se prolamali vrisci i aplauzi, publika je s njima u glas pevala svaku pesmu a žurka je potrajala do kasno u noć.

Džinović i Matić su bili odlično raspoloženi što je dodatno doprinelo nesvakidašnjoj atmosferi, te im nije smetalo ni što ih je publika nekoliko puta vraćala na bis i jedva ih pustila da završe koncert.

Haris i Sasa 3

Haris i Sasa 1

Inače, Harisu je toga dana bio rođendan te je Saša zamolio organizatore da mu zajedno prirede iznenađenje što su i učinili. Kada im se Haris pridružio za ručkom krenula je rođendanska pesma uz nezaobilazni šampanjac i sve ostalo, što je njega prosto oduševilo.

Rođendansko slavlje počelo je pred a kulminiralo nakon spektakularnog koncerta te potrajalo do jutra. Kako to obično biva kad se sretnu dobri prijatelji, tako su se Haris i Saša uz pesmu i nezaobilazne Sašine imitacije, malo zaneli pa zakasnili na avion.

Obzirom da su Haris i Saša privatno dobri prijatelji ni ne čudi to da je Džinović među prvima preslušao Matićev novi album za koji ima samo reči hvale. “Zabranjena ljubav” je još jedno Sašino maestralno ostvarenje satkano od jednostavnih reči koje u Sašinoj interpretaciji dobijaju onaj pravi smisao i značenje, što će i publika sigurno prepoznati i u čemu će maksimalno uživati već od ponedeljka 05. oktobra kada bi se album konačno trebao naći u prodaji.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PREMIJERA: Relja Popović i Boban Rajović predstavili novu pesmu!

SAŠKA KARAN IZBAČENA, PONOVO UDARILA ERU I JELENU! Jelena Golubović: Napolje kur**tino!