in

BAKSUZ:Nemanja Staletović izgubio novčanik sa honorarom!

Nemanja Staletović je jedan od najzaposlenijih pevača na našoj estradi, a da to, zbog umora, zna da bude i mač sa dve oštrice, najbolje se videlo na povrtaku sa nastupa iz Sarajeva.

Naime, Nemanja je nastupio u klubu “Bahus” u kom je napravio odličnu atmosferu.Obzirom da je sutradan nastupao u Beogradu, Nemanja je odmah nakon nastupa krenuo nazad, što se pokazalo kao loš potez, jer je tu noć izgubio novčanik u kom je bio honorar.

Kako smo saznali, Nemanja je u Tuzli stao na jednu benzinsku stanicu, kako bi nasuo gorivo.Kako je bio umoran od puta i nastupa, nije obratio pažnju da je novčanik spustio na krov automobila, pa je seo u auto i krenuo dalje.

Tek kada je došao na granicu, shvatio je da je ostao bez novčanika.

“Sve je tačno što ste čuli, ali sreća u nesreći je što mi dokumenta nisu bila u novčaniku, inače ne znam kako bih prešao granicu.Ceo honorar od nastupa u sarajevu je otišao u bespovrat, ali neću da očajavam, idem dalje.Iako su me muzičari savetovali da se vratimo i probamo da nađemo novčanik, smatrao sam da je to uzaludno vraćanje, pa ih nisam poslušao”-rekao nam je Nemanja.

Pored toga što je ostao bez honorara, Nemanja je morao platiti iz svog džepa muzičare, pa je samim tim u još većem minusu.

“Moram da priznam da kolege nisu htele uzeti honorar, ali kako je moja greška u pitanju, insistiurao sam na tome da njih platim, što sam učinio.Obzirom da sam taj dan vozio do Sarajeva, odradio nastup i odmah krenuo nazad i ponovo seo za volan, nije ni čudo što se to desilo.Ako ništa drugo, ovo me je naučilo da ubuduće angažujem vozača, što ću sigurno i učiniti”-zaključio je Nemanja.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Vesna Rivas osula paljbu po voditeljki: Nećeš se na mene drati!

Era Ojdanić Jovani: Jesi li ti krštena? Je li bio falš pop? Foto