in

BOLJE DA GNJEČIM DVE LOPTE – Kristijan objasnio šta mu se ne sviđa!

Ipak se pomirio sa Tijanom

Jedan od večerašnjih razgovora koje je Ognjen vodio bio je i sa Kristijanom .

Naravno, najviše ga je interesovalo zašto je Kristijan, prvi put od kada je u Frami, izgubio živce i skoro udario Tijanu Đuričić.

kristijan golubovic.1

– Dirnula me je u svetinju, pominjala mi je suprugu, a to je nešto što niko ne sme da mi dira. Ona me proganja. To juče je bilo prenagljeno, nisam takav prema ženama. Ja je žalim. I nju i ovog kera koji se muči ovde. Nije u redu da životinja pati s nama”, rekao je Kristijan.

– Tijana se nije snašla, ima slika, nema ton. Mnogo mi je žao što se to desilo… Znam, vi ste je doveli da mi diše za vratom i to radi ceo život. Ona je ili bolesna, ili posesivno patološki zaljubljena u mene, objasnio je Golubović.

tijana djuricic

Kristijan je rekao da ne može da bude blizak sa njom jer bi to njegovu ženu “totalno srozalo”.

– Ona je tražila da ja nju prijavim policiji, a ja nisam hteo da me vuče po sudovima. Njena majka mi je čak pisala eseje da ću jednom imati ćerku ili sestru pa ću videti. Meni se ne sviđa ništa plastično. Kako mogu da budem sa nekim ko mi se ne sviđa. Ne bih mogao da ljubim te usne i te dojke da gnječim. Mogu onda da uzmem dve basket lopte i da ih gnječim, rekao je Kristijan.

Balkan lifestyle/Pulsonline

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Maya Berović promenom šokirala fanove!

SEKSI:Poznata pevačica rešila da pokaže šta ima!