in

MELJNIČENKO KUPIO NAJSKUPLJU JAHTU NA SVETU Sandrin muž dao 460 miliona dolara za superjahtu!

Svetski mediji bruje o novoj investiciji ruskog milijardera Andreja Meljničenka u najskuplju jahtu na svetu, koja je još u izradi.

Sudeći po tome da superjahta “A” ima dužinu jednog i po američkog fudbalskog terena, sa tri jarbola viša od statue slobode, suprug srpske manekenke Sandre Meljničenko nije štedeo pri izradi najskuplje jahte na svetu.

Naime, ruski milijarder, koji se našao na „Forbsovoj“ listi 100 najbogatijih ljudi na svetu, sa bogatstvom procenjenim na 9,2 milijarde dolara, investirao je 460 miliona dolara u izradu superjahte “A”, koja se po prvim kompjuterki generisanim nacrtima smatra najskupljom jahtom na svetu, piše CNN.

Jahta

Ruski industrijalac postarao se da jahta poseduje najnoviji dizajn kako bi privilegovani putnici tokom vožnje na ovoj sablasno skupoj jahti uživali u pogledu na more pod stopalima. CNN nije štedeo reči ni kada je Andrejeva supruga Sandra u pitanju, koju je okarakterisao kao srpskog modela i pop zvezdu, a ona će zasigurno uživati u blagodatima Andrejevog investiranja. Srpsko-ruski par će imati mogućnost i da helikopterom sleti na šesti sprat superjahte, a 54 člana posade su potrebna za održavanje ovakvog plovila.

Andreja Meljničenka su svetski magazini okarakterisali kao nesvakidašnjeg vizionara, koji, za razliku od drugih vlasnika jahti koje se stapaju sa sredinom, ima hrabrosti da kreira inovaciju koja će se u svetu smatrati velikim izumom, te Sandra ima još jedan razlog da bude ponosna na svog izabranika.

Balkan Lifestyle/Alo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

POP MUSIC! Popović otvorio još jednu izdavačku kuću!

Profesor u pohodu na estradu!