in

ŠERIFOVIĆEVU UVREDIO SAŠA POPOVIĆ Marija napustila „Zvezde Granda”!

Poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, Marija Šerifović odlučila je da napusti studio u kojem su snimane “Zvezde Granda” nakon rasprave sa Sašom Popovićem.

Naime, dok su komentarisali jednu takmičarku, vodila se polemika o tome da li je ona u prošloj sezoni bila favorit Zorice Brunclik. Tada je mlada pevačica rekla da joj je žao što ružičasta pevačica nije tu i ove godine. Na to se nadovezala i Jelena Karleuša, koja je rekla da je sada ona na njenoj stolici i da smatra da doprinosi gledanosti koliko i Zorica.

– Ti, Jeco, najviše doprinosiš gledanosti ovog šoua. Pun pogodak – rekao je Saša, na šta se Marija brecnula.

– E, ako je tako i ako je samo Jelena doprinela šouu, onda ja nemam šta da tražim ovde. Džabe ti ja sedim ovde, kad ne doprinosim. Odoh ja kući – obratila se Šerifovićeva direktoru “Granda”, a zatim skinula bubicu, obukla jaknu i krenula ka vratima. Popović i ostali članovi žirija prvo su počeli da se smeju, a kada su nakon nekoliko minuta shvatili da se Šerifovićeva ne vraća, za njom su krenuli i Dragan Stojković Bosanac i Šaban Šaulić.

Marija Serifovic 1

– Konačno je ostao pravi žiri, Aca, Ana i ja – rekla je Karleuša.
Saša je izašao iz studija da vidi šta se dešava i nakon 10 minuta se vratio na svoje mesto i obavestio publiku da se Marija vraća.

Tada su u studio uz veliki aplauz ušli Šaban, Bosanac i Marija. Vratila se na svoje mesto, ali pre toga je prišla Popoviću, sa kojim se izljubila u znak pomirenja. Kako bi smirio situaciju, direktor “Granda” je rekao:
– Kakav šou, super ste ljudi – uz osmeh je rekao Saša.
Međutim, od izvora bliskog pevačici saznali smo da se ona uopšte nije šalila i da je bila ozbiljna u nameri da ode kući, jer smatra da je zaslužna za šou isto koliko i Jelena.

Sasa Popovic

Saša se posvađao i sa Snežanom Đurišić!

Snežana Đurišić zamerila je Saši Popoviću što nije želeo da ispoštuje njenu odluku kada je posle nastupa jedne od kandidatkinja htela da pritisne “ne”. Oni su se posvađali, a Snežana je toliko bila ljuta da čak ni pauzu za ručak nije želela da provede u restoranu studija, gde inače sede svi članovi žirija. – Au, koliko si ljuta, je l‘ to moguće? Ti si bila za to “ne”, a ja za “da” i gledaoci će da vide samo moje “da” – rekao je Saša Snežani. Ona se naljutila jer se nisu ispoštovali kriterijumi, a gotovo svi članovi žirija, osim Lukasa i Šabana, bili su na pevačicinoj strani. Njih dvojica su dali pozitivne glasove, pa se zato nisu ni mešali u svađu produkcijskog žirija. Marija Šerifović je imala repliku kada je Saša rekao da devojka mnogo lepo izgleda. – Ne izgleda, meni se ne dopada njen izgled, a i šta je poenta, da dobro izgledaju da bi prošle? – rekla je Marija. Snežana je dodala da sve pevačice treba da obuku miniće i da će proći. – Sve devojke treba da obuku miniće i da dobro izgledaju i dobiće “da”. Očigledno je tako – ljutito je rekla Đurišićeva.

Balkan Lifestyle/ALo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Istopila se pored dečka: Podrška za ceo život! Foto

8 GODINA OD TRAGEDIJE Tošetova menadžerka se povukla i uzgaja lavandu: Vreme još nije zalečilo rane!