in

KRISTIJAN ŽELJAN: Stanija, daj da uđem u tebe kao u ambasadu!

Šta god da se događalo ispod pokrivača, sasvim je sigurno uzbudilo farmera, ali i naljutilo što akciju nije mogao da sprovede do kraja.

Seksualna kriza opasno je zavladala u rijalitiju „Farma“, a među učesnicima očigledno je najviše zagoreo Kristijan Golubović, koji je Staniji Dobrojević otvoreno ponudio seks.

Farmeru očigledno nije bilo lako što je spavao u istom krevetu sa starletom, koju je u postelji sve vreme ljubio.

Kako bi pravio društvo Staniji, koja je zbog temperature ležala u krevetu, Kristijan se zavukao pored nje u postelju. Ona je istog trenutka legla na Golubovićeve grudi i obrglila ga nogama, dok joj je on šaputao nežnosti i ljubio je sve vreme.

Iako se pravila da je zaspala, Dobrojevićeva je pomerala guzu kako bi probudila strasti kod Kristijana. U trenutku kada je Stanija uvukla ruke pod pokrivač, koji je ubrzo počeo da se pomera, režija je prebacila kamere na scenu u dnevnoj sobi. Šta god da se događalo ispod pokrivača, sasvim je sigurno uzbudilo farmera, ali i naljutilo što akciju nije mogao da sprovede do kraja.

“Daj, bre, Stanija, da uđem u tebe ko u ambasadu. Skini više te gaće i prestani da mi daješ sebe na kašičicu. Zaboravi na kamere i opusti se. Daj mi to što treba i ne femkaj se više”, poručio joj je Kristijan nakon što su više od sat vremena proveli pod pokrivačem.

Kristijan i Stanija 1

Njihovu prisnost primetili su i ostali farmeri koji su s vremena na vreme ulazili u spavaću sobu.

“To što si sa Stanijom legao u krevet, to ti ni rođena majka neće oprostiti, a kamoli žena”, rekao je Saša Katančić.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Profesor u pohodu na estradu!

PEVAČICA OTKRILA INTIMNE TAJNE Bekuta: Mrka je seks-mašina!