in

Sanela Vujnović:Šta kupuje lepa pevačica u apoteci?!

Od kako je izašla sa Farme, Sanela Vujnović svakodnevno privlači pažnju javnosti i medija.Našoj ekipi je ova lepa pevačica juče privukla pažnju, kada smo je videli da ulazi u apoteku.U želji da saznamo zašto je posetila istu, sačekali smo je ispred i pomno pratili šta će izneti iz apoteke.

Sanela Vujnovic 3

Sanela Vujnovic 4

Sanela Vujnovic 6

Imali smo sreću, pa je Sanela lekove nosila u rukama, a ako nas vid ne vara, radi se o septoletama za grlo, pa će biti da se i ona, kao i većina ljudi trenutno, bori sa virusom gripa.

„Sanela ima toluko obaveza i skoro svake nedelje nastupa po 4-5 dana, tako da nema vremena da se naspava i odmori kako treba, a tako i preleži grip, pa sve junački iznosi na nogama“-rekla nam je njena drugarica, koja je insistirala na anonimnosti.

Sanela Vujnovic 5

Sanela Vujnovic 2

Sanela Vujnovic 7

Od istog izvora smo saznali da Sanela prehladu vuče već dve nedelje, pa su tablete za prehladu njen neizbežni pratilac već danima.

Obzirom na trenutna dešavanja i obaveze koje ima, nadamo se da će Sanela što pre ozdraviti i da će shvatiti da mora malo da uspori ritam, jer je zdravlje ipak na prvom mestu.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

VODITELJKA SE VRAĆA NA MALE EKRANE Suzana Mančić dobija svoju emisiju!

RELJA POPOVIC FEAT. BOBAN RAJOVIC – OPET TE NEMA