in

DOBIO PONUDU DA SE PRIDRUŽI ĆERKI Tamarin otac ulazi u „Farmu“!

Otac farmerke Tamare Đurić, penzioner Predrag, dobio je ponudu od produkcije „Pinka“ da se pridruži ćerki na imanju.

S obzirom na to da Predrag ne podržava Tamarinu vezu s Acom i ističe da, ukoliko dođe do njihovog venčanja, on im neće dati blagoslov, ostaje da vidimo kako će prvi put u ovom rijalitiju funkcionisati odnos oca i ćerke.

1

– Otvorena mi je ponuda da uđem na šest dana i ozbiljno razmišljam da to uradim jer želim da demantujem medijske priče da sam je šišao i da ne razgovaramo. Iako sam joj branio da uđe u rijaliti i više od svega bih voleo da istog trenutka izađe, ne bih joj tamo pred kamerama držao lekcije. Moj ulazak bi joj dovoljno rekao šta mislimo o njenom ponašanju, a onda bih Maji održao bukvicu da ne može da se poigrava sa svima u rijalitiju. Iako sam penzioner, dokazao bih da za jedan dan mogu da uradim ono što svi oni rade po tri – uveren je Predrag, koji ističe da je poreklom iz Kosovske Mitrovice i da ćerku nije vaspitavao onako kako se ona ponaša.

2

– Život pored manastira, gde sam proveo detinjstvo, nalaže drugačije ponašanje, ali danas ulica više vaspitava decu nego roditelji. Učio sam je da je obraz svetinja i da je najvrednije ono što ne može da se kupi, ali okolnosti u zatvorenom prostoru su izgleda učinile svoje – kaže Tamarin otac, koji je revoltiran njenim ljubljenjen i nežnostima s Acom.

– Aca je dobar dečko i nemam ništa protiv njega, ali ukoliko dođe do njihovog venčanja, ja na toj svadbi biti neću. Iako mislim da se ona s njim samo igra, malo se zaigrala i to mi se ne sviđa. Stara poslovica kaže da se svoje meso ne jede, ali ukoliko, nedajbože, dođe do seksa među njima – odreći ću je se! Verujte mi! Zna da je gledamo mama i ja, tako da to sebi, nadam se, neće dozvoliti – kaže Đurić, koji o Tamarinom dečku pre „Farme“ Dejanu Paliću Makaroni ima samo reči hvale.

– Tri godine sam bio protiv njihove veze jer je razveden, a onda sam ga upoznao i zavoleo kao sina. Da imam muško dete, voleo bih da je kao Dejan, a ona je pogazila sve što je uradio za nju. Poštujem ga jer to zaslužuje i nadam se da će njih dvoje biti zajedno i kada ona izađe – ističe Predrag, koji se ugojio zato što jede na nervnoj bazi.

– Supruga ima problem sa štitnom žlezdom i za deset dana je smršala 15 kilograma, a ja se gojim jer od svakodnevnog stresa samo jedem. Zameram Tamari mnogo toga, ali sam donekle zadovoljan što se ne folira, što je pravedna i prirodna – procedio je otac i reči hvale za mlađu ćerku, zbog koje prethodna dva meseca ne spava.

3

Makarona: Ako je srećna s Acom, želim im uspeh

Tamarinog dečka Dejana Palića Makaronu prekinuli smo pozivom dok je bio na poslovnom sastanku u Moskvi. Iako zbog biznisa kojim se bavi nije gledao rijaliti u trenutku kada je Tamara ljubila Acu i priznala mu da ga voli, on kaže: – Poštujem svačiji izbor, pa i njen. Aca je dobar dečko, perspektivan pevač i ako je on njena sreća, želim im uspeh. Nas dvoje smo bili pet godina zajedno i svakako ćemo razgovarati kada izađe iz rijalitija. Ona je svojeglava i njoj niko ne može da kaže šta da radi. Iako smo protiv njenog ulaska na imanje bili njeni roditelji i ja, ona je ipak ušla. Tako da će kako o svom životu, tako i o ljubavi sama doneti odluku. Svako na ovom svetu nađe svoju sreću, ako njena nije sa mnom, onda ću to prihvatiti – kaže Dejan i dodaje: – Znam da svi očekuju da ću za njeno ponašanje reći da je skandalozno i da ću je ostaviti, ali nisam takav po prirodi – mirno kaže Palić.

4

Acin otac: Od te veze nema ništa

Radoje Živanović, otac pevača koji se zaljubio u Tamaru, kaže da njegov sin neće dovesti snajku kući. On ne shvata ozbiljno ni Tamarine poruke njemu da sprema svadbu. – Šalila se Tamara za svadbu, ne misli ona to ozbiljno jer je inače neozbiljna. Nema sumnje da među njima ima hemije, ali sumnjam da će bilo šta biti od te veze kada izađu, štaviše, to tvrdim – siguran je Radoje u ukus naslednika i njegove namere sa starletom. I. T.

Balkan Lifestyle/Alo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Stiže kraljica rijalitija: U NEDELJU NA FARMU ULAZI VENDI!

Tamara Đurić srušila snove Aci Živanoviću!