in

LEPI MIĆA URLAO NA STANIJU: Klošarko jedna, pi.aću ti u usta!

A NEKADA SU BILI PRIJATELJI

Pevača je iznervirala starletina priča o honoraru, kao i to štopozcenjuje sve druge učesnike rijalitija.

Stanija i Lepi Mića su nekada bili u prijateljskim odnosim, međutim njihov odnos se poslednjih dana promenio. Lepi Mića je osuo po starleti kada je ona počela da priča kako su joj navodno mediji uništili život. On smatra da je Stanija sama kriva za sve što se piše o njoj, kao i da je ona ta koja plasira priče. Starleta je u nekoliko navrata izjavila kako ju je Mića izneverio, kao i da se ponaša licemerno. Pevača je sada iznervirala i Stanijina priča o honoraru, kao i to što potcenjuje sve druge učesnike rijalitija.

“Stanija vređaš ljude, kur.ino izdr.ana, ološu obični, go.narko. Možda su ljudi ušli bez honorara kako bi napravili karijere”, u besu je pričao Mića, a onda mu je Dobrojevićeva uzvratila.

lepi mica

“Mićo, ti si licemer. Ja sam ušla sa honorarom kako bi trpela ljude bez pesme i karijere, a koji jedu i piju na račun zadruge. Pa ti si me molio da delim tvoju pesmu na mom Fejsbuk profilu. Molio si me i da ti budem u spotu, ali sam odbila jer se pojavljujem samo u visokobudžetnim spotovima, a to učešće bi koštalo više od tvoje pesme i spota zajedno”, rekla je ona, poslečega se pevač još više razljutio.

“Pi.ko izdr.ana, pi.aću ti u usta. Veći je moj ku.ac od tebe, klošako jedna”, vikao je Mića.

stanija

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

I voditelja oduševila seksi dekolteom! Foto

Ana i Milan voditelji, Rada, Milica i Bane članovi žirija novog muzičkog takmičenja!