in

KURIR ŠABANU RAME ZA PLAKANJE: Kunem se u decu, nisam tukao Cucu!

Legenda narodne muzike u razgovoru za Stars kroz suze priča o optužbama da je nasilnik i siledžija, očajan što ga i dalje povezuju s pevačicom i pakuju mu aferu

Pevača Šabana Šaulića pogodile su priče da je nasilnik i siledžija koji maltretira žene i da je tukao pevačicu Ivonu Negovanović Cucu, s kojom je godinama u ljubavnoj aferi. Legenda narodne muzike na pitanje Starsa da li je tukao Cucu reagovao je vrlo emotivno: počeo je da plače i da se kune kako on to nikad ne bi uradio! Tvrdi da mu sve to neko pakuje zbog publiciteta preko njegovog imena.

– To da sam tukao Cucu nema nikakve veze sa mnom, kunem se u svoju decu, život, zdravlje! Nikad u životu žensko ne bih udario, a kamoli tukao. Neko je pustio tu buvu, čini mi se da je to izorkestrirana kampanja protiv mene. Čak je pomenuto da sam joj uzeo pasoš, pa ja ga u životu nisam ni video. Majke mi moje rođene, ne razumem to. Od nekog to smrdi, a od koga, ne znam. Valjda će se i to saznati.

Saban I Cuca

Mi imamo informaciju da Cuca plasira te priče kako bi vas degradirala.
– Ne znam, časna reč. Možda je s nekim u nekoj šemi, pa se svađaju i mire. Moguće da bi njoj napakostio, pa mene ubacuje u tu mašinu. Oni imaju prostora preko moje grbače.

Da li se i dalje čujete s njom?
– Ne, šta ima da se čujem s njom?! Bili smo u kontaktu kad sam joj pomogao oko pesama jer sam se sažalio na nju i ne kajem se zbog toga. Sirotinja je to, ipak treba pomoći. Milion puta sam pomagao mlađim pevačima svojevremeno, da ne pričam o Jašaru Ahmedovskom, Šemsi Suljaković… To je bilo normalno, bez ikakve nadoknade.

Da li mislite da je ona stvarno zaljubljena u vas?
– E pa je.iga, to je njen problem. Da sam mlađi, pa ajde. Ima toliko mlađih ljudi po gradu. Znam da mi je više puta rekla da me poštuje jer sam joj pomogao i drugo ništa.

Pa ništa vam ne fali.
– Pa ne fali još uvek.

Kako se provodite u novoj sezoni „Zvezda Granda“?
– Šta da ti kažem, to je sve luda kuća. Nedavno sam dobio poruku od Saše Popovića da smo razbili sve sa gledanošću, čak i ove „Parove“, što mi je izuzetno drago. I mi pevači smo poludeli više nego što treba, baš pravimo šou kao nikad do sada. Marija Šerifović i Jelena Karleuša prave zajebancije, a ja sam jedini tu ostao ozbiljan i normalan, i pritom gledam da uozbiljim ostale. Ne misle one ništa loše, nekad znaju da zabibere dobrim komentarom, a nekad me totalno frapiraju s nekim izrazima, pogotovo kad Jelena počne da priča na engleskom. Aman, ženo, ništa te ne razumem.

Zaprepastili ste se kad je Karleuša nazvala Bekutu milfarom (starom pornićarkom)?
– Pa ne znam, to valjda znači da je poželjna starija žena. Tako sam je razumeo. Ju, majko, kada sam čuo da može biti i to drugo, onda sam shvatio da nije u redu s Jelenine strane da se tako ponaša. Nisam upoznat s tim izrazom. Mada, vidim da se ni Ana nešto ne ljuti, ona je to možda shvatila da je poželjna starija žena, to je kao „in“ u inostranstvu.

Koji član žirija vam je najinteresantniji?
– To je stvar momenta. Svako ima svoje viđenje i gledanje na izvođenje neke pesme. I dalje sam tu najstaloženiji. Istini za volju, uvek smo u prvom krugu bili fleksibilniji i sad se tako i ponašam. Ne možeš odmah da degradiraš momke i devojke, možda su prvi put stali na tako veliku scenu i neću da ih plašim i traumiram, pa gde da im ubijem volju?! Oni jadni u jednom trenutku misle na 17 stvari, dođu s roditeljima, prijateljima i partnerima da bi imali podršku, ne želim ja da budem taj koji će im srušiti snove. Kad počne drugi krug, onda se već pojačava kriterijum.

Mnogi komentarišu da ste Bosanac i vi najprofesionalniji s komentarima u odnosu na ostale.
– Takav sam čovek, znam neki svoj početak kad sam bio u studio s pokojnim Budimirom. Kolena su mi se tresla, pa sam u jednom trenutku stavio ruke na njih da ih smirim, a onda je bilo još gore. Već sam jednom to iskusio i ne mogu mnogo da im zamerim, što ne znači da kasnije neću pokušati da prepoznam buduću zvezdu „Granda“.

Da li je Karleuša uspela da se snađe na mestu Zorice Brunclik?
– To je malo škakljivije pitanje (smeh). Zorica je bila zanimljiva sa svojim stajlingom i uopšte komentarima koje ume da kaže. Činjenica je da je ona bila mnogo gledana i poštovana, da ne pričamo o izgledu koji je samo njoj znan, niko se tako ne oblači. Njoj je to ležalo i bila je zanimljiva. S druge strane, Jelena takođe nema dlake na jeziku, ona sipa paljbu čak i po onima koji to ne zaslužuju, kad neko dobije svih šest glasova, a pritom je i ona dala glas. Pravi pometnju i među nama, pa to gleda da obrazloži na svoj način. Ona sve to simpatično radi, pa bude i smešno, a ponekad se ubaci u vrzino kolo, pa se na kraju nekako izvadi.

Zamena se pokazala kao dobro rešenje

SNEŽANA JE JAČI LIK OD LEPE BRENE

Ko po vama bolji sudi u produkcijskom žiriju, Snežana ili Lepa Brena?
– Mislim da je Brena bila mnogo zatvorena i nije htela da se eksponira, što je i normalno jer je gazdarica te firme. Uvek je prepuštala Saši da odlučuje o kandidatima. Snežana je žena koja je muzički obrazovana i nema dlake na jeziku, prošla je sito i rešeto. Ume da bude i blaga i stroga, pa je Saša uvek ubacuje u mašinu da ona odluči, što je u krajnjoj liniji ispravno.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Seka Aleksić otvorila frizerski salon u Bijeljini!

SEKSEPILNA RADA MANOJLOVIĆ NA FARMI: Stanija pobegla, Kristijan popreko gledao pevačicu!