in

Kristijan Golubović: Da se čulo šta mi je Balerina pričala, policija bi nas saslušavala!

Poverio se Staniji

Najkontraverzniji učesnik “Farme 6”, Kristijan Golubović, poverio je starleti Staniji Dobrojević da se kaje što je pristao na “igru” sa Balerinom, koja će ga, možda, koštati braka sa Ivanom.
Jelena Milošević je psiho… Šizi bizi… I da nisam pristao na njenu igru, ona bi vilenela jer ima šifru – govorio je Staniji Kristijan na imanju. Starleta je sedela na ćebetu i meditirala, Jasmina Medenica je trčkarala po imanju, a Golubović je otvorio svoju dušu.

jelena milosevic-balerina

Ja preuzimam odgovornost za ono što se desilo Balerini… Žao mi je što nisam uspeo da je zaštitim a dao sam reč da joj se ništa neće desiti… Svestan sam da će me uvek pratiti ta priča vezana za toalet i šta se zapravo desilo iza tih zatvorenih vrata – pričao je Kristijan aludirajući na noć u kojoj je, prema Jeleninim rečima, ona pala i razbila nos.

Pokušavao sam i da je odbijem od sebe, ali svaki put kada to učinim ona ode i laže. Jednom je otišla kod Zorice Marković i rekla joj kako ću da joj kupim stan u Novom Sadu?! Pa ona nije normalna! Ja sam ovde da bih kupio stan svojoj ćerki, a ne njoj – kaže Golubović. Onda je otkrio neke delove razgovora sa Balerinom kada su njih dvoje, svesni da krše pravila imanja, isključivali bubice. – Kada bi se čulo sve ono što je ona meni govorila, tu bi bilo posla i za policiju i za tužilaštvo… Dolazili bi svaki dan ovde da nas saslušavaju… Ona nije normalna… Treba da razmišljam da li ću u zatvor nakon Farme zbog svega što mi je pričala, a čega sam ja sada svedok i saučesnik… Upliće neke treće osobe koje veze nemaju sa ovim… Te ko joj je sredio da uđe na Farmu, te ko se predozirao, te ko je odgovoran za ovo i ono… Sreća pa sam joj zapušavao usta i isključivao bubicu. Ona je spremna na sve – kaže Kristijan i ističe da bi mu bilo bolje da je nikada nije upoznao.

kristijan golubovic i balerina.1

Bolje da sam bio sa svojom ženom i ćerkom nego što sam ušao ovde. Bolje da nikada nisam upoznao ni Balerinu ni Staniju ni Jasminu, ni nikog od vas – rekao je Staniji Kristijan, a ona ga je zamolila da nju i Balerinu ne stavlja u “isti koš” i da ih ne upoređuje, jer za razliku od glumice, ona nije zaljubljena u njega i nije luda.

Balkan lifestyle/Vesti online/Pulsonline

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NOĆ VEŠTICA Seve i Andreana se unakazile!

Ovo je danas jedan od najpopularnijih pevača!