in

TUČE ŽENU I POKUŠAVA DA SAKRIJE: Ivana prijavila Kristijana za nasilje, mama i sestra ga skrivaju!

Ne samo da glumi silu ženama na Farmi, Golubović demonstrira snagu i nad svojom suprugom.

Nakon što je objavljeno da je Ivana Veljović prijavila Kristijana Golubovića za nasilje u porodici MUP-u u Kraljevu, javnost je ostala šokirana.

S druge strane, ni majka ni sestra žestokog momka nisu upoznate s ovom pričom, a Milanka Golubović objašnjava da se ona ne meša u brak svog sina i da ne zna šta on radi sa suprugom.

Informaciju da je Ivana u policiji ispričala da ju je žestoki momak hvatao za kosu i vukao, a zatim je rukom stezao u predelu ramena i tom prilikom joj naneo laku telesnu povredu prvi je objavio nedeljnik „Skandal“. Kako se navodi, ona je kasnije u policiji i u tužilaštvu ispričala da je sve izmislila, te je ovaj slučaj zaključen. Kristijanova mama Milanka je sve detalje prvi put čula onog trenutka kada smo je pozvali za komentar.

“Ne znam ja ništa o tome. Ja sam ovde i nemam pojma. Ne bih ništa komentarisala. Nemam pojma šta Kristijan i Ivana rade. To je njihov brak i ne mešam se. Ja sam u Nemačkoj i retko kada dolazim u Srbiju”, bilo je sve što nam je rekla Milanka.

1

Golubovićeva sestra Kristijana kaže da ne zna nešto više, njen komentar je sličan maminom.

“Ne znam ništa o tome. To su njihove privatne stvari i ja u to ne ulazim. S Ivanom nemam nikakav kontakt. Moj brat je davao izjave kakve je davao. Ja njega volim i poštujem i ne znam šta mu se desilo da tako priča. Da li su svi zatupeli na toj farmi, da li je izolacija učinila svoje, ne znam niti me interesuje. Nikada nisam želela da budem prisutna u javnosti, pa to ne želim ni sada”, rekla je Kristijana

2

Podsećanja radi, Kristijan sve vreme u rijalitiju „Farma“ priča o tome da mu je supruga Ivana svetinja i da nju voli najviše na svetu. Ni u jednom trenutku nije ispričao da je imao bilo kakav sukob sa svojom izabranicom, a jedino što je iz njihovog odnosa otkrio jeste da je Ivana jako ljubomorna i da mu je pravila probleme zbog toga.

Balkan Lifestyle/Alo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

BREGOVIĆ PRETI KRALJU BAKRA: Prebio bih Popovića da sam Severinin brat!

Ivana Šašić odbila da bude sluga Alenu!