in

POSETIO ZAVIČAJ: Goran Bregović provozao traktor po selu!

U porodičnoj kući Bregovića trenutno niko ne živi. Otac muzičara je za života pravio vino. Priroda je nestvarna i netaknuta

Goran Bregović nedavno je boravio u Hrvatskoj i iskoristio je priliku da posle dužeg vremena poseti selo Sveti Petar Čvrstec, nadomak Križevaca, u kojem je rođen njegov otac Franjo. S njim su bili i pevač Alen Islamović i menadžer Adis Gojak.

Muzičar je obišao porodično imanje i vinograd, a potom je i provozao traktor po selu.
– U porodičnoj kući Bregovića trenutno niko ne živi. Otac muzičara je za života pravio vino. Priroda je nestvarna i netaknuta. Bregi su prilazile komšije, grlile ga i pozdravljale s oduševljenjem. S Alenom je za njih otpevao dve pesme uz pratnju tamburaša – podelio je svoje impresije iz posete Adis Gojak, menadžer frontmena Orkestra za svadbe i sahrane.

Goran je bio veoma vezan za oca, iako su mu se roditelji razveli dok je bio mali. Njemu je posvetio album „Alkohol“ jer je piće, prema njegovom priznanju, rasturilo brak s njegovom majkom.
– Moj otac je, na nesreću, bio alkoholičar. Tako je propala jedna ogromna ljubav. Imao sam tad 10 godina. Nakon tog događaja otišao je na lečenje i nije više pio. Kad mi je mama obolela od leukemije, svakog dana joj je dolazio u posetu, a noću se iskradao i pušio. I nije pio sve dok nije zasadio vinograd i počeo da proizvodi vino u svom selu – rekao je Bregović.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ZAREĐALA KOLEGE: Gabi pre Semira k.esnula Enisa!

PEVAČ UŽIVA U LJUBAVI SA HELENOM Sloba posvetio tetovažu Topalkovoj ćerki!