in

Aca Lukas: Plakao sam i dan i noć!

Više nisam neposlušan, smirio sam se. Evo, doktori su za to da ne idem na operaciju, i ja sam poslušao. Iako sam se baš napatio, kaže popularni folker.

– Kičma je kako-tako. Malo je bolje, jer do pre nekoliko nedelja nisam mogao da mrdnem i plakao sam ceo dan i noć. Ništa nije moglo da mi pomogne. Sada idem na akupunkturu, više se krećem, i to bi trebalo da mi pomogne – kaže folker Aca Lukas, koji je prošle nedelje održao još jedan rođendanski koncert u Areni, gde su svi primetili da je bio malo sporiji na sceni, da zbog kičme nije smeo da igra kao što je navikao. Svejedno kaže da je zadovoljan koncertom.

– Za mene granice ne postoje. Uživam, pevam, radim ono što volim – kaže Aca za “Blic”. On je, posle burnog perioda, ponovo sa suprugom Sonjom našao mir i spokoj u braku. Kao jedan od razloga za razvod navodi i taj što se Sonja ponekad previše mešala u njegov posao i odluke.

Aca Lukas 2

– Generalno, Sonja se ne meša u moj posao, kao ni ja u njen. Više se savetujemo oko privatnih stvari, ona mnogo bolje zna da prepozna ljude koji su oko mene, nego ja. Eto, oko prijatelja me savetuje.

A dok smo s njim ćaskali na snimanju jedne emisije, primetili smo da devojke vrlo često prilaze da se fotografišu s njim. Da li se boji da će Sonja biti ljubomorna ili je on ljubomoran tip?

– Uopšte nisam ljubomoran. Sonja i te kako jeste!

Album u februaru
– Snimio sam dve pesme koje ću izdati kao singlove, a album izlazi u februaru – otkriva Aca za „Blic“ i dodaje da će i dalje za svoje rođendane da pravi koncerte. – Bilo u Areni ili na drugom mestu, održaću koncerte, jer šta zamislim, to i uradim.

Balkan Lifestyle/Blic

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

POTPUNO DRUGAČIJA! Pevačica napravila pogrešnu konekciju? Foto

STIŽE PRINOVA Nataša Bekvalac u drugom stanju!?