in

PRISLINO SPASAVA KRISTIJANOV BRAK: Balerina ide kod Golubovićeve žene u Kraljevo!

Jelena planira da u toku nedelje poseti Ivanu, ali se njeni roditelji tome protive, jer smatraju da kriminalac mora sam da reši problem sa ženom.

Jelena Milošević Balerina planira da u toku sledeće nedelje poseti ženu Kristijana Golubovića Ivanu. Ona će otići u Kraljevo kako bi joj lično objasnila šta se dogodilo između nje i kriminalca koji joj je slomio nos.

Glumica koja je zbog ovog incidenta napustila Farmu i odbija da se vrati u rijaliti, i pored ucena od Pinka, poverila se prijateljici kako želi da se suoči sa Kristijanovom suprugom.

Očajna Jelena

– Otkako je otišla sa Farme, Jelena je očajna. Njoj je i dalje stalo do kriminalca, ali kada je pročitala šta se sve pisalo o njoj i njemu, odmah je želela da sedne u kola i ode u Kraljevo kod njegove žene Ivane. Ona želi da porazgovara sa njom o svemu što se dešavalo na imanju u Lisovićima. Pre svega zato što ju je Kristijan na to naterao jer joj je stavio do znanja da se neće dobro provesti ako ga supruga bude ostavila zbog nje. Takođe, oseća i grižu savesti – priča Jelenina drugarica, koja je insistirala da ostane anonimna, i nastavlja:
– S obzirom na to da Jelena svakog dana odlazi kod lekara na kontrolu zbog polomljenog nosa, ona će put Kraljeva najverovatnije krenuti u toku sledeće nedelje – nastavlja naš izvor.

Promenila broj

Balerina nema podršku porodice.
– Jelenini roditelji su protiv toga da ona odlazi kod Golubovićeve žene. Smatraju da je on taj koji ženi treba da podnosi račune, a ne da se njihova ćerka ponižava – završava Jelenina drugarica.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Balerinom. Pošto je promenila broj, pozvali smo njene roditelje. Majka nas je saslušala, ali je spustila slušalicu. Više nisu odgovarali na naše pozive.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Danijel Pavlovic: Ne postoji pevačica koju sam voleo kao Brenu!

Ana Kokić otkriva šta je pogrešna ljubav!