in

NI ŽENA GA OVOLIKO NE KONTROLIŠE: Ceca špijunira Lukasove poruke!

Kao u gradskom prevozu kad vam neko stoji iza leđa i čita vaše novine, tako je i folk pevačica zverala u mobilni telefon svog kolege

Folk pevači Aca Lukas i Ceca Ražnatović toliko su dobri prijatelji da čak nemaju problem ni da jedno drugom pokažu SMS poruke i fotografije u telefonu!

Taj momenat poverenja uhvatili smo na snimanju novogodišnjeg programa na televiziji Dragana Markovića Palme. Ceca i Lukas su kao specijalni gosti imali i specijalan tretman – oni su bili jedini pevači koji su sedeli za Palminim stolom, a ni jedno ni drugo nisu ispuštali mobilne telefone iz ruku, stalno su kuckali poruke i telefonirali. U jednom trenutku Ražnatovićka je gledala u Acin mobilni kad mu je stigla pošta. Njen izraz lica bio je veoma čudan, kao da joj se nije dopalo ono što je videla. Da li je Lukas ionako hteo da joj pokaže sadržaj koji je primio ili je bio prisiljen na to jer je osetio da ga prijateljica posmatra, ne znamo, ali odmah joj je primakao ekran telefona kako ne bi morala da zvera preko ramena.

Ceca je to na miru proanalizirala, a izraz lica joj se nije promenio. I dalje je bila začuđena onim što vidi!

Aca Lukas i ceca 2

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Katarina pokazala izazovnu figuru! Foto

SUDAR NA NOVOM MOSTU: Nataša Bekvalac imala sudobraćajku?!