in

PRATE TRENDOVE:Oni su naši Brus Vilis i Demi Mur!

Kada se pre dvadesetak godina holivudska glumica Demi Mur slikala obnažena u osmom mesecu trudnoće, svet je bio šokiran.To je bio prvi put da se neka trudnica slikala obnažena.Mesec dana kasnije su se pojavile slične fotografije, na kojima je pored Demi, bio i njen tadašnji suprug Brus Vilis.

Posle ovih fotografija, mnogi poznati parovi su pribegavali ovakvom slikanju, a među njima su bili neizastopno Bekamovi.

Međutim, postoje neki parovi i na našoj estradi koji prate trendove.Jedni od njih su i pevač Nemanja Staletović i njegova lepa supruga, inače manekenka, Andjela Vlahović.Oni su ovih dana uradili set fotografija, na kojima lepa Andjela pozira sa stomakom.

Nemanja i Andjela 1

„Kada mi je Andjela rekla šta planira, u prvi mah sam bio protiv toga, ali sada kad vidim koliko dobro izgledaju fotografije, drago mi je što me je uspela nagovoriti na tako nešto.Ona obožava da se slika, što samo govori da je odabrala pravu profesiju za sebe, obzirom da je ona profesionalna manekenka“-zaključio je Nemanja.

Kako smo saznali, ovaj par očekuje prinovu krajem godine, što će reći da je Andjela u osmom mesecu trudnoće i mora se priznati da je prelepa trudnica.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

KAKO DARA OD RADOJKA: Konačno stigao odgovor kako je nastao nadimak Dara Bubamara!

Saša Matić 8. marta u Areni!