in

BALERINA IMALA NERVNI SLOM: Sprema osvetu Staniji Dobrojević!

Jelena Milošević se od psihičkog rastrojstva oporavljala na Zlatiboru i sad je potpuno spremna za novi boravak u rijalitiju, u kojem će joj glavna meta biti suparnica

Bivša učesnica „Farme“ Jelena Milošević vraća se na imanje u Lisović kako bi se osvetila Staniji Dobrojević i ponovo vratila Kristijana Golubovića u svoje naručje. Kako Kurir Stars saznaje, Balerina je zbog njihove preterane bliskosti doživela nervni slom i bila je nekoliko dana na Zlatiboru na oporavku.

Jelena Milošević i dalje veruje da će veza opstati i posle rijalitija, jer je nakon napuštanja imanja u Lisoviću ušla u Kristijanovo društvo, od kojeg ima potpunu podršku. Niko od prijatelja beogradskog kriminalca ne voli njegovu ženu Ivanu i čine sve kako bi taj brak rasturili, pa u Balerini vide rešenje. Međutim, njoj je veći problem Stanija, koja je postala bliska s Kristijanom čim je Balerina zbog polomljenog nosa napustila Farmu.

– Balerina se oporavljala na Zlatiboru i uspela je malo da prebrodi krizu u kojoj je bila. Iznajmila je apartman i totalno je bila udaljena od sveta. Nije želela ni sa kim da se viđa i po ceo dan je plakala. Meštani su je viđali u dugim šetnjama, samu, zamišljenu. Doktori su preporučili da izbegava gledanje „Farme“, jer je to prouzrokovalo njen nervni slom – kaže naš izvor iz bliskog Balerininog okruženja.

On naglašava da je Balerina konačno skupila hrabrost da se ponovo pojavi u rijalitiju, a krila joj je dala starleta iz Rume, koja se ne odvaja od Kristijana.

– Teško joj je kad ih gleda i stalno se nervira. Mnogo se loše osećala. Tek kad je izašla s „Farme“, analizirala je sve snimke i shvatila da se Dobrojevićevoj sviđa Golubović i ona njemu. Poludela je! Mislila je da su Kristijanova osećanja prema njoj iskrena i da nema šanse da im Stanija pokvari ljubav. Međutim, kriminalac je, čim je ona izašla sa imanja, počeo da obigrava oko starlete, ljubili su se, stalno su zajedno i sad smatra da se on ozbiljno zagrejao za Dobrojevićevu. To ju je najviše pogodilo i baš zbog toga se vraća na imanje sa smišljenom taktikom – rekao je naš izvor.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Saša Matić 8. marta u Areni!

DA LI ĆE OSTATI BEZ HONORARA? Jelena otkrila tajnu Kristijana i Stanije! Foto