in

MRKA NEK SE PRIPREMI: Bekuta uhvatila Severinin bidermajer!

Sve ovo sa strane je posmatrao Mrka, koji je bodrio Anu da se dočepa buketa. Smeškao se, a prijatelji s kojima je sedeo za stolom su mu rekli da već krene da sprema svadbu.

Ana Bekuta mogla bi posle Severine Vučković da obuče venčanicu i izgovori „da“. Jer upravo je pedesetšestogodišnja pevačica uhvatila bidermajer koji je hrvatska zvezda bacila na svom venčanju s Igorom Kojićem, Kebinim sinom.

Igor i Seve 2

Ipak, da bude sledeća nevesta, kako nalažu narodna verovanja, članica žirija „Zvezda Granda“ moraće da sačeka da se njen dragi Milutin Mrkonjić Mrka razvede od supruge Dragane.

Inače, Bekuta nije baš želela da se gura sa neudatim devojkama, ali ju je Seve odvukla sa stolice. Pošto je imala dva bidermajera, prvi je uhvatila njena bliska prijateljica iz Zagreba, dok je drugi pao pravo u Bekutine ruke.

Ana Bekuta i Mrka

Sve ovo sa strane je posmatrao Mrka, koji je bodrio Anu da se dočepa buketa. Smeškao se, a prijatelji s kojima je sedeo za stolom su mu rekli da već krene da sprema svadbu. Iako je bio zadovoljan što se Ana dočepala bidermajera, on dan posle Sevine i Igorove svadbe nije bio raspoložen da odgovori na naše pitanja da li ćemo ga uskoro videti u ulozi mladoženje.

– Kako vi znate da je moja Ana uhvatila bidermajer? Vi hoćete da napravite feštu od toga. Pa šta sad ja treba da kažem, da mi je drago? Naravno da mi je drago i biće kako treba da bude. Bolje pozovite Anu, pa neka vam ona odgovori na ovo pitanje. Ona bolje zna od mene da priča na tu temu – usmerio nas je Mrkonjić na svoju partnerku.

Igor i Seve 3

Keba održao koncert

Međutim, pevačica nije odgovarala na naše pozive i poruke, pa smo bili uskraćeni za njen odgovor.

Igor i Seve 4

Inače, Bekuta je, pored Lepe Brene, Đanija i Harisa Džinovića, svojim hitovima napravila odličnu atmosferu i goste podigla na noge. Prvi se mikrofona latio ponosni tata i svekar Keba, koji je otpevao svoje najveće hitove i posvetio ih lepoj snajki. Na podijumu je sa njim igrao i mladoženja, a za to vreme na video-bimu je bio pušten Kebin spot sa sinom.

Igor i Seve 5

Omrsili se
SEVE DOBILA PRASE, BREGA MERKAO PEČENJE

Severina i Igor potrudili su se da na njihovom venčanju ića i pića bude napretek. Srpska svadba koju su organizovali nije mogla da prođe ni bez pečenog praseta s jabukom u ustima, koje je zauzelo centralno mesto za mladenačkim stolom. Reš pečeno prasence najviše je oduševilo Gorana Bregovića. Muzičar je prišao da se fotografiše sa mladencima, ali mu je pažnju odvlačilo pečenje. Inače, mlada je od koleginice Maje Šuput na poklon dobila i živo prase, kojim se najviše oduševio njen sin Aleksandar.

Igor i Seve 6

Dara Bubamara

Domaćin
KOJIĆ ISPRATIO GOSTE

Keba je sa suprugom Oljom prespavao u hotelu u kom su bili smešteni mladenci i njihovi gosti. Pošto su Igor i Seve dugo spavali, folker je u njihovo ime ispratio goste. Prva je iz hotela istrčala Dara Bubamara, a za njom su put kućama krenuli i Petar Grašo i Goran Karan.

Keba i Joksimovic

Keba i Brega

Keba i Haris

Akcija rakija mu pomutila mozak
KEBA LJUBIO U USTA HARISA, BREGU I ŽELJKA

Dragan Kojić Keba toliko je bio srećan što se njegov sin Igor oženio Severinom Vučković da je svoje kolege Harisa Džinovića, Gorana Bregovića i Željka Joksimovića ljubio pravo u usta.

Pevača je ponela vesela atmosfera, ali i veća količina domaće rakije koju je popio, pa je od radosti krenuo redom da cmače. Prvi mu je na udaru bio Džinović dok je izvodio svoj hit „Tako mi nedostaješ“. On se nije bunio, već mu je dozvolio da mu Keba čak dva puta poljubi brke. I Goran Bregović, koji je sedeo pored Harisa, dobio je poljubac od Kebe. Sve to je bilo zabavno Željku Joksimoviću, koji nije mogao da prestane da se smeje. Keba je spazio da je njemu to zabavno, pa je i Željka ščepao. Ali s njim nije bilo lako kao sa Harisom i Bregom. Joksimović, kojeg je posmatrala žena Jovana, branio se, ali nije uspeo da sačuva svoje usne. Njegov kolega je bio baš uporan i na kraju je dobio poljubac. Nakon toga, svi su se smejali i pitali se da li će biti još jedan krug. Ni aplauz od prisutnih Ivane Mišković i Gorana Karića, kao i Jovane Joksimović, nije izostao.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Evo zbog čega on pije na ex!

Severina Kojić zapevala sa Magla bendom na venčanju!