in

PEVAČICA MU NAMESTILA BIZNIS: Milica Todorović zaposlila dečka u Grandu!

Milica Todorović nije dozvolila da njena jača polovina ne radi ništa, pa je Miloša Paunovića zaposlila u svojoj matičnoj kući “Grand” kao koreografa.

Kada su devojke iz grupe na jednom snimanju premijerno izvodile novu numeru i koreografiju njenog dečka, bila je prisutna i Milica sa svojom mamom i sestrom, koja je pre nego što su zvezde “Granda” zaplesale zaigrala kako bi pokazala da je upućena u rad svog momka.

Kako se porodica Todorović već smestila, Paunović je po samom ulasku prvo prišao budućoj tašti i šurnjaji kako bi ih pozdravio i malo proćaskao s njima.

Po svemu sudeći Miloš je zadovoljan novim poslom jer nije skidao osmeh sa lica.

“Miloš je već sarađivao sa Grandom, a sada je opet tu da pevačima koji to žele pomaže u vezi sa koreografijama. Dobar je momak i profesionalac u poslu. Njegov plus je i to što se zabavlja sa pobednicom “Zvezda Granda”. Moramo priznati da je ona i zaslužna za njegovu saradnju sa Grandom”, rekao je izvor za Alo.

Milica Todorovic 1

Iako su na pomenutom snimanju bili prisutni paparaci, Milici i Milošu to nije smetalo, pa je tokom pauze Paunović prilazio svojoj devojci, sa kojom je ćaskao.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(VIDEO+FOTO) VIKEND ZA PAMĆENJE: Saša Matić napravio lom u Novom Sadu i Ljubljani!

ZORANNAH SE SELI U LOS ANĐELES: Brenin pastorak i modna blogerka počinju zajednički život!