in

TRIDESETE GAZI:Jelena Kostov proslavila rodjendan sa kolegama!

Kažu ljudi da je žena u tridesetim najbolja, a to se može videti na primeru pevačice Jelene Kostov, koja je pre dva dana proslavila 32-i rodjendan i koja je ostvarena u svakom smislu te reči.

Pored toga što je zadovoljna poslovno, jer ima dosta posla, našla je čoveka svog života, Jelena se može pohvaliti i mnogobrojnim prijateljima, koji su u dobroj atmosferi i uz dosta pozitivne energije i muzike, proslavile njen rodjendan.

Jelena Kostov rodjendan 1

“Zadovoljna sam što sam ovaj rodjendan proslavila sa ljudima koji su se dokazali kao moji pravi prijatelji, jer su bili tu i u dobru i u zlu.Mogu slobodno da kažem da je ovo jedan od najlepših rodjendana, jer sam zadovoljna na svim poljima i ništa ne bih menjala.Godina se ne plašim i mislim da sam sada u najboljim godinama”-rekla nam je Jelena.

Jelena Kostov rodjendan 2

Kako smo saznali, Jelena je rodjendan proslavila u restoranu “Palazzo Pitti”, u kom se oseća kao kod kuće, obzirom da se nalazi u njenoj zgradi i da u njemu svako jutro pije kafu, kada joj to vreme dozvoli.

Od kolega na slavlju su bili Darko Lazić, Ana Sević, Nikolina i Saša Kapor, Petar Mitić, Ivana Pavković, Nemanja Staletović, Milena Ćeranić, Katarina Grujić, Aleksandra Bursać, Dinča, Milan Mitrović, Dragi Domić, koji su pevali Jelenine omiljene pesme, a zapevala je i slavljenica.S’toga ne čudi što Jelena tvrdi da se skoro nije tako opustila i lepo provela, jer su prijatelji učinili da se oseća posebno te večeri!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ZORANNAH SE SELI U LOS ANĐELES: Brenin pastorak i modna blogerka počinju zajednički život!

DA LI SE IZNENADILA? Severina dobila neobičan poklon za svadbu