in

(FOTO) KRISTIJAN SA FANTOMKOM OTIŠAO KOD ŽENE: Ivana mu oprostila seks s Balerinom!

Golubović juče oko 11.30 s Jelenom Milošević i prijateljicom Biljanom Lukan otputovao u Kraljevo, gde su ga čekale Ivana i njihova ćerka Vera, ali zadržao se u Kragujevcu, pa je kući stigao tek kasno po podne.

Kristijan Golubović, dva dana pošto je zbog nasilja izbačen s Farme, otišao je kod supruge Ivane i ćerke Vere u Kraljevo, gde su ga one s nestrpljenjem čekale.

I dok je Ivana svakog časa očekivala da će muža videti na vratima, on se usput provodio s društvom i kući je stigao tek u kasnim popodnevnim satima. Naime, na putu je svratio u Kragujevac da se vidi s prijateljima i tamo se zadržao.

Kristijan Golubovic 1

Žena u pidžami

S Kristijanom je put Kraljeva pošla njegova prijateljica Biljana Lukan, kod koje je bio od odlaska iz rijalitija, ali i Jelena Milošević Balerina, s kojom je proveo protekla dva dana. Njih dve ipak nisu došle do Kristijanovog stana, jer njegova žena ne želi da ih vidi. Njega su dopratila dva prijatelja, a Ivana je supruga dočekala u pidžami.
– Neću da se slikam, reci novinarima da idu. Neću da me vide ovakvu – rekla je Ivana, na šta joj je muž odgovorio:
– Neka ih, pusti ih da rade svoj posao. Ja im ne mogu ništa – rekao je Kristijan. Ona je tek tada otvorila vrata i skočila mu u zagrljaj, i počeli su da se ljube.

Susret je pokazao da mu je oprostila sve što je radio u „Farmi“, pa i seks s Balerinom.

Kristijan Golubovic 2

Skrivali ga telima

Inače, Kristijan je skoro ceo dan putovao do Kraljeva, koje je od Beograda udaljeno oko dva sata vožnje automobilom. On je iz Biljanine kuće izašao oko 11.30 sati, a pre nego što su krenuli, smislili su kako da se osuđeni narko-diler zaštiti od fotografa, pa je nosio fantomku. I dok su ga prijatelji zaklanjali telima, on je brzo uleteo u automobil. Fantomka, baš onakva kakva se koristi prilikom pljački, i koju običan svet može da vidi samo na filmu, nije mu smetala jer je u njegovom poslu nezaobilazna.

Dok su mu prijatelji pomagali, jedan od momaka koji radi za Biljanu Lukan, crevom je prskao dvorište kako bi i na taj način onemogućio Kurirovom fotografu da obavi svoj posao. U tom momentu Golubović je zajedno s Balerinom izašao iz kuće, seo u automobil „krajsler“ nemačkih registarskih tablica, kojim je upravljala Lukanova, i krenuo za Kraljevo.

Biljana Lukan pretila Kuriru
DIĆI ĆU VAM AUTO U VAZDUH!

Iznervirana time što će njen prijatelj ponovo biti uslikan s Jelenom Milošević Balerinom, i to dok izlaze iz njene kuće, Biljana Lukan je htela da se obračuna s ekipom Kurira koja je juče bila u Velikom Mokrom Lugu. Ona je prišla našem autu i zahtevala od nas da se sklonimo ili će nam baciti bombu.
– Šta čekate vi? Nije Kristijan ovde, otišao je! Odmah se sklonite odavde ili ću vam auto dići u vazduh. Idite na neko drugo mesto pa tamo čekajte Kristijana – pretila je Lukanova. Samo desetak minuta kasnije iz njene kuće su izašli Kristijan i Balerina.

Biljana Lukan

Balkan Lifestzle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Lud, zbunjen, normalan: Leka radi u Bosni, a Nina troši pare!

(FOTO) ĆURKA SPREMNA: Brena u Majamiju proslavila Dan zahvalnosti!