in

NIJE MU DOSTA PARA: Keba se navukao na kladionicu!

Dragan Kojić uplatio dva tiketa od po 500 dinara u nadi da će povratiti bar deo koji je uložio u Igorovu i Severininu svadbu

Nakon što je završio sve obaveze oko svadbe sina Igora i Severine, Dragan Kojić Keba se bacio na klađenje.

Pevač je viđen u jednoj kladionici na Bežanijskoj kosi kako uplaćuje dva tiketa od po 500 dinara i nervozno iščekuje rezultate utakmica. S obzirom na to da je nedavno potrošio više od 120.000 evra na svadbeno veselje svog sina, folker se nada da će povratiti bar deo novca u igrama na sreću.
– Keba redovno ide u kladionicu, ali nije ga bilo poslednjih mesec dana. Tek je pre nekoliko dana bio u kladionici u blizini svog doma i odlučio da uplati dva tiketa jer mu se često posreći. Iako ne žali pare koje je dao na svadbu, on smatra da je novac uvek dobrodošao i da bi bilo lepo ako bi povratio bar deo – rekao je naš izvor.

Pozvali smo Kebu, koji je potvrdio da je bio u kladionici, ali on nije želeo da nam otkrije na šta će potrošiti novac ukoliko ga osvoji.
– Idem u kladionicu, a najčešće igram kad je Liga šampiona. Tamo uglavnom idem vikendom da se vidim s društvom, popijem kaficu, popunim tiket i odgledam neku utakmicu. Nisam zavisnik, niti kockar, ali to mi je ritual odavno. Što se tiče uspeha u kladionici, dobijao sam više puta, ali ne sećam se koje su bile sume. Najčešće se kladim na Barselonu – rekao nam je pevač.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) KAJA IZNENADILA NA INSTAGRAMU: Da ne kažete da se samo doterujem!

BRANISLAV LEČIĆ IZGLEDA KAO TINEJDŽER: Presadio sam kosu, ali nisam zatezao lice!