in

(VIDEO) I TAMARA SPAKOVALA KOFERE: Đurićevu smirivali u bolnici pa diskvalifikovali iz rijalitija!

U rijalitiju “Farma” svakodnevno dolazi do teških uvreda, ali i fizičkih obračuna, zbog čega je danas i Tamara Đurić izbačena sa imanja.

Naime, ona je jutros doživela nervni slom zbog teškog obračuna koji se dogodio sa Semirom, koji je momentalno diskvalifikovan. U tim trenucima, klaberka je izgovorila teške uvrede, opsovala muslimane i kriminalce.

Produkcija ju je odvela u dom zdravlja u Barajevu gde je dobila lekove za smirenje, a kada se vratila na farmu, stiglo je i pismo u kom produkcija obavešteva učesnike da Tamara momentalno napusti imanje.

http://www.dailymotion.com/video/x3gjax9_farma-6-pismo-tamara-je-diskvalifikovana_fun

“Ja bih samo da vam kažem da ja nisam rasista ni nacionalista, ali ja sam patriota, žao mi je. Sinoć sam imala situaciju zbog koje mi uopšte nije bilo lako, svi ćete mi nedostajati. Ako se neko uvredio, nadam se da će mi oprostiti. Ja sam jutros doživela nervni slom. Molim vas da igrate, pevate, da budete kao prvih mesec dana”, govori Tamara kroz suze dok i ostali plaču.

1

Svi su se pozdravili sa Đurićevom, a Stanija je iznenadila jer je poručila da je Tamara od sada njena sestra zbog svog mišljenja i to sve kroz suze.

2

Aca Živanović, sa kojim je Tamara bila u emotivnoj vezi je ispratio do kapije gde su se grlili, ljubili ali i jedno drugom izgovorili “volim te”.

3

Pogledajte kako je izgledao Tamarin izlazak sa Farme:

http://www.dailymotion.com/video/x3gjbsc_farma-6-farmeri-u-suzama-se-oprostili-od-tamare_fun

Podsetimo, Maja Nikolić je sinoć pevala srpsku himnu “Bože pravde” i “Tamo daleko”, što je Semir smatrao da ga namerno provocira pa je nasrnuo na pevačicu, u šta se umešala i Tamara nakon čega je nastao incident velikih razmera.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SKANDALOZNO: Rade poručio Semirovoj ženi da ga dobro išamara!

Ovo je razlog zbog kog je Marina Komljenović polomila sve čaše!