in

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ: Moja žena je bila srećna, iako sam je varao!

Prvi brak rokera Milića Vukašinovića je trajao punih 30 godina. Tokom bračne zajednice, on je varao svoju suprugu, koja je uprkos tome bila srećna.

“U svojoj autiobiografiji “Seksualno nemoralan tip” opisao sam kako čovek može da ima i srećnu porodicu i da bude zvezda. Prva supruga bila je srećna sa mnom, iako se sav taj moj razvrat dešavao tokom braka. U šoubiznisu moraš da budeš dvojna ličnost, to je utakmica ega, a ljubav traži poništavanje ega. Kakav je roker zvezda, ako ne razvali sve ženske. Uspeo sam da dobijem i jare i pare. Ali, to važi za prošli život, sadašnjoj supruzi Suzani sam veran, tako da sada imam samo jare, a ne i pare. Najbolji primer da mogu i jare i pare je Goran Bregović, on ima tri ćerke sa jednom ženom a malo malo pa ga uslikaju s nekom drugom. Sa puno para možeš dosta da prikriješ”, rekao je pevač i emisiji “Grand magazin”.

Milić je otkrio kako je uspevao da sakrije i opravda preljube.

“Jednom su me fotografisali i objavili kako se ljubim u usta s nekom ženskom, ima osam veliku frku s ženom, a onda sam joj rekao: “To je ugao slikanja, to je bila promocija, pa mi je čestitala”. Toliko sam se pravdao da mi je poverovala! Inače sam voleo alkohol jer mi je uvek bio odlično opravdanje, kao, nisam znao šta radim”, priznao je Vukašinović koji je danas u srećnom braku sa Suzanom.

Milic Vukasinovic 1

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MILICA PAVLOVIĆ: Koleginice su ljubomorne na mene zbog svega što sam postigla!

VIKI: Ošišala sam se tokom snimanja spota!