in

OSTAJE BEZ NASLEDSTVA: Maju Nikolić otac izbacio iz testamenta!

Novak Nikolić rešio da stan u Nišu i sve ostalo što ima ostavi sinu Marku i unucima jer je ćerka, umesto da brine o njemu, otišla u rijaliti

Maja Nikolić, kako sada stvari stoje, ostaće bez očevog nasledstva, saznaje Kurir od izvora bliskog pevačici.

Naime, potpukovnik Novak Nikolić ne opravdava ćerkino učešće u „Farmi“. Njega je razljutilo što je Maja zbog ovog šoua ostavila decu na četiri meseca, ali i njega bolesnog da se sam brine o sebi. Pevačicin prijatelj kaže da će zbog toga sve što ima, pa i stan u Nišu, ostaviti sinu Marku, koji, iako živi u Beču, pomaže tati, a ostaviće nešto i unucima.

Potrebna ocu

– Novak nije bio za to da Maja ponovo uđe u rijaliti. On smatra da su joj tri prethodna šoua bila sasvim dovoljna. Sada i nije bila situacija da decu i njega ostavi na duži vremenski period. Iako je zbog para prihvatila da pravi haos na imanju i pred kamerama se spušta na najniže grane, njen otac veruje da bi pevanjem mogla da zaradi za normalan život. Najviše ga je zabolelo što ona dobro zna da njegovo zdravstveno nije najbolje i da bi mu značilo da je tu kad mu zatreba. Šampion kviza „Slagalica“ odlučio je da ćerku izbaci iz testamenta – kaže izvor Kurira blizak Nikolićima.

Nedostupan

U Nišu živi i Majin najstariji sin Novak, koja pohađa srednju umetničku školu i brine o dedi.
– Novakov sin Marko često dolazi iz Austrije kako bi bio uz svog oca, a svakodnevno je uz njega unuk koji je dobio ime po dedi. Majin otac nije stekao mnogo, ali ima stan, koji je želeo da podeli svojoj deci, ali se predomislio – zaključuje sagovornik blizak Nikolićima.

Pokušali smo da dođemo u kontakt s Markom Nikolićem, ali do zaključenja broja nismo uspeli da se čujemo s njim.

Jasmina Medenica

Medenica zaratila s pevačem
LEPI MIĆA ŠIRI ZARAZU

Jasmina Medenica posvađala se s Lepim Mićom kako bi zaštitila Staniju, koju je pevač izvređao jer je napala Maju Nikolić.
– Zlo ti viri iz očiju! Evo, vidite kako se ponaša čovek sa 58 godina. Da si mi otac, odrekla bih te se preko novina. Kad te vidim, život mi se smuči. Sredi te hemoroide! – vikala je Medenica, koju cimeri nikako nisu mogli da smire.
– Njega treba da izbacimo. To je zlo najveće i gnjida. Sramoto, napao si devojku bez razloga, tako će neko tvoju ćerku. Nacija te mrzi. Širiš zarazu jer pišaš uz tarabu – rekla je Jasmina.

Nakon ovih reči Mića je kratko odgovorio:
– Zapišaću te po glavi kad budeš spavala. Ološu raspali – kazao je pevač.

Stanija

Nikolićeva zapretila Staniji
OTKINUĆU TI GLAVU POSLE FARME!

Maja Nikolić zapretila je Staniji Dobrojević da će joj otkinuti glavu kad se završi „Farma“. Pevačica i starleta počele su da se prepiru oko toga što Stanija ne zna ko je Nikolo Paganini. Maja je htela da je osramoti, ali Dobrojevićeva je ponavljala da ne može da bude posramljena jer je ona ekonomista.

– Kad pređemo kapiju, pa kad ti Maja otkine glavu, videćemo koliko Maja pije lekove – rekla je Nikolićeva.
– Ti to meni pretiš? – pitala je starleta.
– Da, pretim ti! – naglasila je pevačica.
Stanije Dobrojević je zatim najavila još jednu tužbu protiv pevačice.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MILICA PAVLOVIĆ: Koleginice su ljubomorne na mene zbog svega što sam postigla!

VIKI: Ošišala sam se tokom snimanja spota!