in

Soraja “palila” kafanu, Nikola gasio svećice!

Na proslavi trećeg rođendana poznate prestoničke kafane pojavile su se brojne poznate ličnosti, od pevača, preko voditelja, do glumaca i starleta. Među prvima na žurku stigla je najpopularnija među starletama Soraja Vučelić, a kako je njen ulazak bio pompezan, kako to i inače biva, sve oči su bile uprte direktno u nju.

Soraja 1

Sofija Rankovic

Sloba Vasic

Kako je vreme odmicalo, a približavala se ponoć, u Staru Pesmu stizale su i brojne druge poznate ličnosti. Tako je sa novom frizurom došao Dragan Marinković Maca, a samo sekund pre njega, u kafanu je ušla Sofija Rajović i to sa Katarinom Rebračom. Istovremeno, stigli su Daria Stanojević, Igor X. Folk pevač Dimi nakon dužeg vremena izašao je bez Vesne Zmijanac koja je propustila žurku zbog neodložnog puta u Atinu.

Stigla je torta, i svi su očekivali da će svećice da duva Soraja, ali je to umesto nje učinio sve popularniji mladi glumac Nikola Glišić, koji je publiku osvojio ulogom u hit filmu “Pored mene”, i to u društvu više prelepih hostesa. Soraja je naprasno nestala iz kafane, što je oneraspoložilo muški svet. Ipak, dobra muzika popravila je atmosferu.

Ljuba Perucica

Igor X

Soraja

Dragan Marinkovic Maca

Za odličan štimung bili su zaduženi učesnici Prvog Glasa Srbije Ivana Bojanović i Meda, a pridružili su im se i Sloba Vasić, Ljuba Perućica, Nemanja Staletovic i brojne druge zvezde i zvezdice.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) SEMIR I KRISTIJAN U POLICIJI: Pred kamerama mangupi, u policiji manji od makovog zrna!

PINKOVA ZVEZDA TVRDI:Karijeru sigurno neću graditi na golotinji!