in

ALEKSANDRA U POLICIJI VIKALA: Znate li vi ko sam ja?

Radovićeva napravila skandal u MUP, na odeljenju za izdavanje pasoša, jer je morala da čeka kao sav ostali svet, pa je pretila službenicama i policajcima

Aleksandra Radović je pre nekoliko nedelja napravila pravi skandal u policijskog stanici kad je urlala na zaposlene da ne želi da čeka u redu i da ona ima prednost jer je zvezda!

Prema rečima izvora Starsa koji se našao na licu mesta, pevačica je u ranim jutarnjim časovima došla u zakazanom terminu kako bi izvadila pasoš za ćerku, ali kad se s devojčicom pojavila u sedištu policije i videla da ispred nje u redu čeka nekoliko ljudi, počela je da histeriše i zahteva da je puste preko reda.

– Aleksandra je napravila pravi skandal. Toliko je urlala da su službenice izašle iz kancelarije da vide u čemu je problem. Insistirala je da uđe pre ostalih, navodeći da je zvezda i da joj se može. Kad su joj službenice objasnile da mora da sačeka red i ispoštuje termine ljudi koji su došli pre nje, ona je siktala: „Znate li vi ko sam ja? Ja sam Aleksandra Radović, ja sam zvezda i ne čekam u redu!“

Nešto kasnije došli su i policajci, koji su pevačici zapretili da će ukoliko se ne smiri morati da napusti stanicu, te je Radovićeva spustila loptu i sačekala da je prozovu. Međutim, kad je konačno ušla u kancelariju, Aleksandra je zahtevala da tamo presvuče ćerkicu kako bi lepo izgledala na fotografiji u pasošu. Iako su je službenice podsetile da će se na fotki videti samo lice, ona im je odbrusila da je to ne zanima i da je njeno pravo da svoje dete obuče kako želi.

– Aleksandra nije htela ni da čuje to šta su joj radnice objašnjavale, već je terala svoju priču govoreći da njeno dete mora da bude lepo obučeno. Ja sam sve to čuo jer sam stajao pored vrata. Stvarno mi nije jasno zašto je onda nije lepo obukla pre nego što je došla u policiju. Svi smo bili šokirani njenim ponašanjem – završava naš izvor.

Pozvali smo pevačicu ovim povodom, ali se ona nije javljala na telefon, pa smo joj poslali SMS poruku. Stigao nam je odgovor njenog PR:

– Dokle ćete na pravdi boga izmišljati događaje, ličnosti i scenarije koji se nikad nisu dogodili?! Stvarno sramota. Ovakve laži nema potrebe čak ni da komentarišem – napisala je PR u Aleksandrino ime.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Soraja “palila” kafanu, Nikola gasio svećice!

NEĆETE VEROVATI:Ovako ona održava dobru liniju!