in

ISPOVEST SEMIROVE ŽENE: Osuđuju me što sam mu oprostila prevaru!

Aferu je otkrila preko poruka u mobilnom telefonu, a onda mu je postavila ultimatum: ili ona, ili ljubavnica. Izabrao je ženu, ali njen izbor mnogi ne razumeju

Semir Džanković bio je ubeđen da ga je supruga Sanela ostavila dok je bio u „Farmi“ jer se družio s bivšom ljubavnicom Gabrijelom Pejčev. Međutim, laknulo mu je kad je stigao u Novi Pazar i ugledao je kod kuće kraj njihovo dvoje dece. Oni su pred foto-aparatom Kurir Starsa prvi put zajedno pozirali i pričali o svemu.

– Kad sam izbačen s Farme, odmah sam pozvao Sanelu. Rekao sam joj „ljubavi“, a ona meni samo „dobro veče“. Upitao sam je zašto je tako zvanična i dobio odgovor da ćemo pričati kad se vratim kući. Naravno, imali smo dug razgovor i sada je među nama sve u najboljem redu. I dalje tvrdim da na Farmi ništa nisam pokušavao s Gabrijelom, osim druženja, jer smo se tamo pomirili i stavili tačku na naš odnos – rekao nam je Semir, dok je Sanela stoički slušala kako njen muž pominje bivšu ljubavnicu.

Rekla nam je da je sigurna da se prevara u njihovom braku više neće dogoditi, ali da mnogi ne shvataju njenu odluku da mu sve oprosti.

– Mnogi me osuđuju što sam ostala s njim, pitaju se kako mogu da pređem preko prevare za koju svi znaju. Ali on nije samo otac moje dece i neko koga neizmerno volim već je i svestan svoje greške, za koju sam sigurna da se više nikad neće ponoviti – rekla je Džankovićka i počela na uvo da mu peva refren pesme Milana Stankovića „Faktor rizika“.

Da su prevazišli aferu, govori i podatak da su nam ispričali kako je Sanela otkrila da je Semir vara s Gabi, koja joj je bila prijateljica.

– Moj telefon se otključava otiskom mog prsta, a Sanela je to uradila dok sam spavao: uzela mi je prst, povukla preko senzora, otključala telefon i našla poruke Gabrijeli. Odmah me je probudila i nastala je žestoka svađa, u besu mi je svašta rekla. Kad je došla sebi, postavila mi je ultimatum da biram između nje i Gabrijele, a ja sam naravno izabrao svoju ženu, jer je volim. Svestan sam da sam pogrešio. Skupo sam platio tu najveću grešku u životu – završava Semir.

Semir Dzankovic 2

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Soraja “palila” kafanu, Nikola gasio svećice!

NEĆETE VEROVATI:Ovako ona održava dobru liniju!