in

BOJAN LEKSINGTON: Supruga i ja verujemo da će beba biti dobro, najteža faza je prošla!

RODILA SE U 6. MESECU

Pevač Leksington benda pre dva meseca postao je otac devojčice, koju je njegova supruga rodila u šestom mesecu trudnoće, a sredinom decembra beba bi trebalo da izađe iz inkubatora i konačno dospe u naručje svojih roditelja

Jedan od trenutno najpopularnijih domaćih pevača Bojan Vasković (32) iz Leksington benda i njegova supruga Aleksandra postali su u septembru roditelji. Međutim, jedna od najlepših emocija koju čovek može da doživi, u njihovom slučaju dobila je notu straha, strepnje i opasnosti, s obzirom na to da se Aleksandra porodila pre vremena. Predviđeni termin bio joj je sredinom decembra.

“Supruga se porodila pre dva meseca. Nisam želeo time javno da se pohvalim, s obzirom na to da je beba u inkubatoru. Kada se deca rode pre vremena, postoje određeni rizici, treba da prođe neko vreme kako bi čovek mogao da podvuče crtu, odahne i prihvati da je napokon sve u redu. Vest o tome da sam postao otac nisam krio, niti sam imao tu nameru, samo sam hteo svoje dete da sačuvam od nekih novinskih napisa i spekulacija”, priznaje Vasković za Story.

bojan leksington sa suprugom

Svako ko je imao priliku da upozna ovog srdačnog Sarajliju, zna da ga život nije mazio, ali isto tako ne može da ne vidi kako zahvaljujući poštenom, temeljnom i zdravom pristupu, frontmen Leksingtona uspeva da ostane veseo i vedar. Tako je i sada iako je mu nije bilo nimalo lako da se suoči sa ovim problemom.

“Bilo je mnogo opasno, ali hvala bogu, prošli smo najtežu fazu, tako da se sada dosta lakše diše. Kada mala izađe iz bolnice i sve bude po Pe-Esu, onda ću da sednem i sa uživanjem porazgovaram s vama o tome”, objašnjava i dodaje:

“Supruga je dobro. Zajedno smo u ovoj borbi i podržavamo jedno drugo. Aleksandra i ja verujemo da će na kraju sve biti dobro čak i bolje od toga. Dali smo ćerki ime, ali ne bih to sada otkrivao, jer znate, ima različitih ljudi. Kada ona nama dođe kući, onda će biti drugačije. Pretpostavljamo da će to biti sredinom decembra, do tada će beba dovoljno ojačati da izađe iz inkubatora.”

bojan leksington sa suprugom.1

Trenutak kada u svoj dom uđe s naslednicom, biće za njega verovatno najradosniji koji je iskusio u životu. Pogotovo zbog činjenice da je familijaran čovek koji obožava mališane.

Balkan lifestyle/Story/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NEĆETE VEROVATI:Ovako ona održava dobru liniju!

STIŽE BEBA? Ružica u drugom stanju?