in

MIROSLAV ILIĆ: Pevam za pokojne roditelje!

PEVAČ PROSLAVIO 65. ROĐENDAN

Sećanje Ilić sinoć u krcatom Sava centru održao koncert, koji je posvetio majci Milici i ocu Životi

Miroslav Ilić sinoć je u pratnji orkestra Miše Mijatovića održao dvoipočasovni, tradicionalni beogradski koncert u prepunom Sava centru.

Slavuj iz Mrčajevaca prethodno se zagrevao u bekstejdžu, gde je ekipa Kurira proćaskala s njim, a naglasio nam je da ovaj beogradski nastup posvećuje pokojnoj majci Milici i ocu Životi, koji je nedavno preminuo.

dragan sutanovac sa porodicom
Porodica… Ćerka i zet sa decom

Decenija i po

– Šta da vam kažem posle 15 godina zaredom u ovoj dvorani? Time, zaista, retko ko može da se pohvali. Ne znam ni šta da kažem ovim ljudima kad izađem na scenu (smeh). Sve sam im već rekao – da ih volim, poštujem i da sam bez njih ništa. Ovaj koncert je posvećen mojim pokojnim roditeljima. To da se zna! – rekao je za Kurir Ilić, kome je ovo prvi koncert na kojem ga ponosni otac ne posmatra iz prvih redova.

Još jedan spektakl

Miroslav je dočekan gromoglasnim aplauzima i koncert je otvorio pesmom „Još te nešto čini izuzetnom“, nakon čega su mu na sceni prišle dve devojčice, poljubile ga i poklonile mi plišanu igračku i cveće. On im je od srca zahvalio, odveo ih na svoje mesto, a potom nastavio da ređa hitove: „Božanstvena ženo“, „Šta sam ja u tvom životu“, „Polomiću čaše od kristala“, „Pozdravi je, pozdravi“…

Specijalni gosti bili su Haris Džinović i Pavle Dejanić. Zbog ogromnog interesovanja publike širom regiona, pevač će večeras, u isto vreme i na istom mestu, održati još jedan koncert.

sasa matic, marina tucakovic i pavle dejanic
Podrška kolega… Saša Matić sa suprugom, Marina Tucaković i Pavle Dejanic

Zagrevanje

HARIS TUKAO PO VISKIJU

Haris Džinović je sve vreme pred koncert cirkao viski u bekstejdžu i radovao se koleginom uspehu. On je bio uz Miroslava i pružao mu neverovatnu podršku.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NEĆETE VEROVATI:Ovako ona održava dobru liniju!

STIŽE BEBA? Ružica u drugom stanju?